• Ana Sayfa
  • >
  • Blog
  • >
  • Menüler
  • >
  • Tıkla Gelsin®'den Seçme Menüler
  • Tıkla Gelsin®'den Seçme Menüler
  • Tıkla Gelsin®'den Seçme Menüler
  • Tıkla Gelsin®'den Seçme Menüler

  • 3 Dakika Okuma Süresi
  • Tıkla Gelsin®'den Seçme Menüler

    Hızlı ve pratik yemek menülerini ayrıcalıklı lezzet farkıyla sunan Tıkla Gelsin®, birbirinden kaliteli restoranları ve menüleri ile öğünlerine keyif katmaya hazır!

    Sen de yemek konusunda gurme zevklere sahip olanlardan mısın? Öyleyse lezzeti ile tadı damakta kalan, sosları ile iştahını ikiye katlayan ve pratikliği ile gönlünü çalan menülerin tutkunu olma ihtimalin çok yüksek! Evde yemek yapma ve okula/ofise yemek taşıma zahmetini ortadan kaldıran seçme menüler, hızını hiç kesmeden güne devam etmeni sağlıyor. Enerjin ise hiç azalmadan seninle kalıyor!

    Tıkla Gelsin®’de yer alan dünyaca ünlü restoranlar, birbirinden lezzetli menüleri en hızlı şekilde sana ulaştırıyor. Dakikalar içinde kapını çalacak lezzetler için yapman gerekenler sadece şöyle: Paketi aç, masanı kur, içeceğini doldur ve yemeğin tadını çıkarmaya başla! Peki, yemek siparişi vermeden önce sana özel hazırladığımız yemek önerilerine göz atmaya ne dersin?

    Burger King®'den Kral İkili

    Burger King®'den Kral İkili

    Burger King® Kral İkili menü Big King hamburger, King Chicken hamburger, patates kızartması ve bir litre içecekten oluşuyor. Et ve tavuğun iştah kabartan tariflerini damaklarla buluşturan bu hamburgerler, özel seçilmiş ve özenle hazırlanmış çıtır çıtır patateslerle lezzetini ikiye katlıyor. Arkadaşınla birlikte veya tek başına Burger King® lezzetine doyamayanlardansan, Kral İkili tam da aradığın seçenek!

    Burger King'in efsane Kral ikili menüsüne buradan ulaşabilirsin!

    Arby's®'ten Beef'n Cheddar Menü

    Arby's®'ten Beef'n Cheddar Menü

    Roast beef lezzetini cheddar ile zirveye taşımak istersen Beef'n Cheddar Menü’yü hemen denemelisin! Dört saat boyunca ağır ağır fırınlanmış roast beef üzerine koyulan eritilmiş cheddar peyniri ve red ranch sos, sana vazgeçemeyeceğin bir Arby's® lezzeti daha sunuyor. Üstelik Beef’n Cheddar’ın ekmeği kavrulmuş soğanlı! Eşsiz bir lezzet keşfine var mısın?

    Arby's®'in klasikleşmiş lezzeti Beef'n Cheddar'ı sipariş vermek için burayı kullanabilirsin!

    Popeyes®'tan Hayallerimin Kovası

    Popeyes®'tan Hayallerimin Kovası

    Hızlı, lezzetli ve çıtır çıtır… Üstelik seçim hakkı da tamamen sende! Popeyes®'ın Hayallerimin Kovası menüsü, en sevdiğin Popeyes® lezzetleri içerisinden tam da damak zevkine göre bir menü oluşturmana imkan veriyor. Burger’dan tenders’a, acılı kanattan buta… Sevdiğin tüm lezzetler hayallerinin menüsünde! Peki, sen hangilerini seçeceksin?

    Sen de hayallerinin kovasını hemen buradan oluşturabilirsin.

    Sbarro® Tıkla Gelsin® Özel Menü

    Sbarro® Tıkla Gelsin® Özel Menü

    Sbarro® tutkunlarından biriysen yalnız değilsin! Gurme pizza lezzetini herkes için erişilebilir kılan Sbarro®, Tıkla Gelsin®’e özel menüsüyle vazgeçemeyeceğin bir yemek önerisi daha sunuyor. İki adet büyük boy pizzanın damak çatlatan eşsiz keyfini bir litre içecek ile ikiye katlayan bu özel menü, margarita pizzadan etli karışık pizzaya, Akdeniz pizzadan BBQ tavuklu pizzaya kadar tadına doyamayacağın pek çok lezzetten oluşuyor!

    Tıkla Gelsin®'e özel Sbarro® teklifi için linki takip et!

    Usta Dönerci® Tıkla Gelsin® Özel Menü

    Usta Dönerci® Tıkla Gelsin® Özel Menü

    Türk mutfağının yeri doldurulamaz lezzeti döneri Usta Dönerci® farkıyla deneyimlemeye ne dersin? Doğal ve katkısız yerli ürünlerle hazırlanan Usta Dönerci® menüleri, tadına doyulmaz bir döner lezzeti sunuyor. Usta Dönerci® Tıkla Gelsin® Özel Menü, iki adet tavuk tombik döner, patates kızartması ve bir litre içecekten oluşuyor. Üç farklı sos alternatifinden oluşan döner sosu ise bu lezzetin kilit noktası!

    Usta Dönerci®'nin Tıkla Gelsin®'e özel cazip teklifini kaçırma!

    Usta Pideci® 4'lü Lahmacun Menü

    Usta Pideci® 4'lü Lahmacun Menü

    Lezzetli pide ve lahmacunun değişmez adresi Usta Pideci® 4'lü Lahmacun Menü ile aile ve arkadaş ortamlarının gözdesi olmaya aday! Acılı, acısız ve ekstra kaşar seçeneği ile sunulan lahmacunlar, menü içerisinde gelen bir litre içecek ve yan garnitürler ile lezzetini ikiye katlanıyor. Sen de çıtır çıtır lahmacunlara bayılıyorsan, şanslısın! Neden mi?

    Çıtır çıtır lahmacunlar sadece bir tık uzağında!

    Hadi, en sevdiğin menüyü tıkla gelsin; lezzetiyle seni mest etsin!

    Paylaş

    İlginizi çekebilecek içerikler

    En Sevilen Pizza Çeşitleri
    timer
    3 dk

    Menüler

    En Sevilen Pizza Çeşitleri

    İtalyan mutfağının en sevilen lezzeti pizzanın birbirinden lezzetli çeşitleri mevcut! Bu yazımızda pizza çeşitlerini senin için derledik!...

    Devamı

    İstanbul'da Gezilecek 12 Yer
    timer
    7 dk

    Trend & Eğlence

    İstanbul'da Gezilecek 12 Yer

    Senin için hazırlanan İstanbul rehberi ile İstanbul'un en iyi müzeleri ve doğal güzellikleri elinin altında! İstanbul gezisi planlarken T...

    Devamı

    Ankara'da Gezilecek 12 Yer
    timer
    8 dk

    Trend & Eğlence

    Ankara'da Gezilecek 12 Yer

    Ankara'nın güzelliklerini keşfetmeye hazır mısınız? Bu rehberde, Ankara'da gezilecek en keyifli 12 mekanı bulabilirsiniz. Gelin başkenti ...

    Devamı

    Soğuk Sandviç Rehberi
    timer
    3 dk

    Tarifler

    Soğuk Sandviç Rehberi

    Elinde doğru bir tarif varsa evde leziz bir soğuk sandviç yapmak çok kolay! Senin için hazırladığımız sandviç tarifi içeriğimiz rehberin ...

    Devamı

    Tıkla Gelsin®'den Atıştırmalık Lezzetler
    timer
    2 dk

    Trend & Eğlence

    Tıkla Gelsin®'den Atıştırmalık Lezz...

    Dizi izlerken ne yiyeceğim diye düşünme: Dizi ve sinema keyfine eşlik edecek birbirinden keyifli atıştırmalık lezzetleri senin için derle...

    Devamı