• Ana Sayfa
  • >
  • Blog
  • >
  • Menüler
  • >
  • Hamburger Kaç Kalori?
  • Hamburger Kaç Kalori?
  • Hamburger Kaç Kalori?
  • Hamburger Kaç Kalori?

  • 2 Dakika Okuma Süresi
  • Hamburger Kaç Kalori?

    Sulu sulu ve sıcacık bir hamburgere karşı koymak mümkün değil. Aynı zamanda beynimizin içindeki "Acaba bu hamburger kaç kalori?" seslerini susturmak da bir o kadar zor. Hadi, bu konuya açıklık getirelim ve dolu dizgin tok olsan bile “Yine olsa yine yerim!” dediğin o hamburgerlerin kalorisine bir göz atalım!

    Hamburger yediden 70'e herkesin favori lezzetlerinden. Taptaze ekmeklerin arasında ızgara üzerinde pişen et veya tavuğu düşünmek bile insanın ağzını sulandırıyor. Hamburger yerken ne kadar mutlu hissetsen de aynı esnada kafanın içinde kalori hesabı yaptığını tahmin edebiliyoruz. Bu yakarışa kulak vererek en sevilen fast food zincirlerinden biri olan Burger King® hamburgerlerini mercek altına alalım dedik. Bakalım, bir hamburger kaç kaloriymiş!

    Burger King® Hamburger Besin Değerleri

    Hamburgerinden patatesine, içeceğinden yan lezzetine kadar bir hamburger menü kaç kalori diye merak ediyorsan favori restoranın olan Burger King®’i ziyaret edebilirsin. Burger King® Ürünleri Besin Değerleri tablosu üzerinden tüm lezzetleri inceleyerek alacağın kalorileri görebilirsin. En iyisi, yemeye doyamadığın Burger King® lezzetlerini kısaca birlikte inceleyelim!

     Whopper® Kaç Kalori?

    Birçok lezzet tutkununun favorisi olan Whopper® burger kaç kaloriymiş hemen söyleyelim! Bir adet Whopper® burger 680,76 kalori fakat aynı lezzeti 332,33 kaloriyle tüketmek istersen hamburger ekmeği kalorisiyle daha hafif bir tüketim sunan Whopper® Jr.'ı deneyebilirsin.

     King Beef® Burger Kaç Kalori?

    Burger King®'in yeni lezzetlerinden King Beef Burger, alevde ızgara eti ve yumuşacık artizan ekmeğiyle 1283,35 kalori. Gurmelerin ağzını açık bırakan bu lezzetle doyurucu bir öğünün tadını çıkarabilirsin.

     Tavuklu Barbekü Brioche® Kaç Kalori?

    Tavuk göğüs fileto, ağız sulandıran brioche ekmeği, cheddar peyniri ve enfes barbekü sosuyla Tavuklu Barbekü Brioche® 696,77 kalori. Sepetini hazırlasan iyi olur, bu lezzet kaçmaz!

     Etli Barbekü Brioche® Kaç Kalori?

    İştah kabartan Whopper® etini enfes brioche ekmeğinin içinde bir düşün. Çıtır kaplamalı soğanlar, cheddar peyniri, barbekü sos ve marulla Etli Barbekü Brioche®’ı tükettiğin zaman 787,16 kalori almış olacaksın. Değer değil mi? Bizce de!

     BK Steakhouse Burger® Kaç Kalori?

    BK Steakhouse Burger®'in kocaman steakhouse eti, özel sosu, cheddar peyniri, çıtır kaplamalı soğanları ve hamburger ekmeği kalori bakımından seni şaşırtabilir. Çünkü tam 938,33 kalori! Bu enfes lezzet daha da fazlası eder diye düşündüysen yanıldın!

     Texas Smokehouse Burger® Kaç Kalori?

    “1 hamburger kaç kalori?” sorularını dindirmek için her bir hamburgeri inceliyoruz. Sırada Whopper® eti, füme eti, cheddar peyniri, barbekü sosu ve çıtır kaplamalı soğanlarıyla bir lezzet şöleni sunan Texas Smokehouse Burger® var. Bu burger sebzelerinden soslarına, etlerinden ekmeğine tamı tamına 815,49 kalori.

     Klasik Gurme Tavuk® Burger Kaç Kalori?

    Özel kaplamalı tavuk göğüs fileto ve mısır irmiği süslemeli ekmeğiyle Klasik Gurme Tavuk® 698,84 kalori. Yani bu hamburger öğle yemeği için ideal!

     Big King® Kaç Kalori?

    Tüm zamanların en popüler lezzetlerinden olan Big King® iki adet hamburger eti, üç katlı özel ekmeği, cheddar peyniri, salatalık turşusu ve özel Big King® sosuyla 600,69 kalori. Aynı lezzeti sadece 358,71 kaloriyle tüketmek için Big King® Jr. alternatifini deneyebilirsin.

     Chicken Royale® Kaç Kalori?

    Tavuk burger kalorisini de merak ediyorsan bir de Chicken Royale®'i inceleyelim. Büyük boy susamlı sandviç ekmeği, Chicken Royale® eti, mayonez ve marul lezzetiyle bu burger 595,20 kalori.

     King Chicken® Kaç Kalori?

    Sade lezzetlerden hoşlananların favorisi olan King Chicken®, King Chicken® eti, susamlı sandviç ekmeği, mayonez ve marullarıyla 490,53 kalori.

    Gördüğün üzere, hamburger kalorileri tercih ettiğin lezzetlere göre değişiyor. Dilersen siparişini vermeden önce Burger King® besin değerlerini ayrıntılı olarak inceleyebilir ve günlük beslenmene en uygun alternatifi seçerek afiyetle tüketebilirsin!

    Paylaş

    İlginizi çekebilecek içerikler

    Hamburger Köftesi Tarifi
    timer
    3 dk

    Tarifler

    Hamburger Köftesi Tarifi

    Elinde doğru bir tarif olduğunda evde lezzetli bir hamburger yapmak çok kolay! Senin için hazırladığımız leziz hamburger köftesi tarifi i...

    Devamı

    Çıtır Tavuk Tarifi
    timer
    3 dk

    Tarifler

    Çıtır Tavuk Tarifi

    Elinde doğru bir tarif varsa evde lezzetli bir çıtır tavuk yapmak çok kolay! Senin için hazırladığımız çıtır tavuk tarifi içeriğimiz rehb...

    Devamı

    Bir Hamburgeri Özel Yapan Şeyler
    timer
    2 dk

    Menüler

    Bir Hamburgeri Özel Yapan Şeyler

    En iyi hamburger nasıl olmalıdır? Bir hamburgeri özel yapan şeyler nelerdir? Hamburgeri detaylıca incelediğimiz bu içeriğimizi okumadan h...

    Devamı

    Kuşbaşılı Pide Tarifi
    timer
    8 dk

    Tarifler

    Kuşbaşılı Pide Tarifi

    Usta Pideci®'nin katkılarıyla hazırlanan lezzetli kuşbaşılı pide tarifi ile sofralarınıza özel bir dokunuş katın. Pratik tarifimizle evde...

    Devamı

    İnsanlar Tavuk Yemeyi Neden Bu Kadar Çok Seviyor?
    timer
    2 dk

    Trend & Eğlence

    İnsanlar Tavuk Yemeyi Neden Bu Kada...

    Tavuk, insanoğlunun en sık tükettiği besinlerden biri. Peki, nedendir bu tavuk tutkumuz? Gelin tavuğun soframıza nasıl geldiğini birlikte...

    Devamı