• Ana Sayfa
  • >
  • Blog
  • >
  • Menüler
  • >
  • En Sevilen Pizza Çeşitleri
  • En Sevilen Pizza Çeşitleri
  • En Sevilen Pizza Çeşitleri
  • En Sevilen Pizza Çeşitleri

  • 3 Dakika Okuma Süresi
  • En Sevilen Pizza Çeşitleri

    Her şey değişir, değişimin kendisi ve pizza aşkı hariç! Pizza öyle bir lezzet ki davetlerden ofislere, şık restoranlardan partilere kadar hemen her yerde karşımıza çıkıyor. Üstelik onlarca farklı malzeme çeşidi sayesinde her pizza ayrı bir lezzet vadediyor. Biz de senin için bu zengin çeşitleri ele aldık ve işte karşında, acilen tanışman gereken pizza çeşitleri!

    Pepperoni pizzanın klasik lezzetinden vazgeçemiyor olabilirsin. Peki, en sevdiklerin de senden mi; yoksa onların gözü karışık ya da mantarlı pizza çeşitlerinde mi? Esasında, söz konusu pizza olduğunda bu sorunun yanıtı pek de önemli değil. Çünkü pizzanın birleştirici gücü tam olarak bu noktada devreye giriyor! En kalabalık gruplar dahi bir pizzanın etrafında keyifli biçimde toplanabiliyor. 

    Ofis partisinde en sevdiği pizza bitmesin diye hızlı davranan, orta yetmez büyük söyleyelim diyen, farklı çeşitleri karıştırıp bir lezzet şöleni yaratan gerçek pizzaseverler; dünyanın en sevilen pizza çeşitleri bu sayfanın devamında keşfedilmeyi bekliyor!

    Dünyada En Çok Tüketilen Pizza Çeşitleri Nelerdir?

    Dünyada En Çok Tüketilen Pizza Çeşitleri Nelerdir?
    • Napoliten
    • Pepperoni Pizza    
    • Margarita
    • Tavuklu Pizza
    • Peynirli Pizza
    • Vejetaryen Pizza
    • Ton Balıklı Pizza
    • Karışık Pizza
    • Etli Pizza
    • Supreme Pizza

    Pizzanın tabanı kağıt inceliğinde ya da pişi kalınlığında olabilir. Bazıları az ama öz malzemeli pizza severken, bazıları da tüm lezzetleri aynı pizzada bir araya görmeyi tercih edebilir. Tabanından sosuna ve malzemesine kadar her detay pizzanın tadında devasa değişimler yaratabiliyor. Tariflerine sıkı sıkıya bağlı İtalyan pizza ustaları bu konuda pek de mutlu olmayabilir, fakat “sonsuz” çeşitlilikte pizza seçeneği yaratmak mümkün! Sayfanın devamında seni bekleyen lezzetli öneriler, farklı pizzalar denemek için aradığın fırsat olabilir. Hadi, hemen göz at!

    Pizzanın İyisinden Anlarım Diyenler için Sbarro® Pizza Çeşitleri

    Pizzanın İyisinden Anlarım Diyenler için Pizza Çeşitleri

    Hayatın keyifli yanından bir dilim almaya hazırsan, seni pizza dünyasının dört iddialı ismiyle tanıştırmak istiyoruz. Fakat en baştan uyarmamızda fayda var: Listeyi incelerken küçük bir yutkunma hissi ve midende hafif bir kazınma hissedebilirsin!

    Bir Lezzet Klasiği: Pepperoni Pizza

    Pizza sosu, mozarella, pepperoni, kekik… Kulağa sihirli bir tını gibi geliyor ve dinleyen herkesi etkisi altına alarak lezzete davet ediyor! Adını özel baharatlar ve etin harmanlanmasıyla hazırlanan pepperoni’den alan bu lezzet, tek tıkla gününe lezzet katmak için seni bekliyor. Eşsiz tarifi, hünerli ustaları ve kaliteli malzemeleriyle Sbarro®, Pepperoni Pizza deneyimine yeni bir soluk kazandırmayı vadediyor!

    Tablo Kadar Renkli ve Hafif: Mantarlı Pizza

    Bu ara biraz fazla et tüketmiş olabilirsin. Ya da et ürünleri ile aran hiç iyi olmayabilir. Belki de yeni bir lezzet denemenin peşindesin. İtalyan esintili özel pizza sosu, yumuşacık mozzarella peyniri, mantar, mısır ve kekikle taçlanan Sbarro® Mantarlı Pizza ile en lezzetli hayallerine kavuşabilirsin!

    Tadı Damağında Kalacak: Ton Balıklı Pizza

    Sbarro® Ton Balıklı Pizza hakkında söylenebilecek tek endişe verici şey, tadının uzun süre damağından ve aklından silinmeyecek olması. Ton balığı, mısır ve mozarella peynirinin benzersiz uyumuyla İtalyanların mutfağından buralara kadar ulaşan o eşsiz tarif, neyse ki istediğin zaman tek tıkla kapında! 

    Modern ve Tavuklu Pizza

    Acaba çıtır çıtır barbekü tavuk mu, yoksa peyniri uzayıp giden bir pizza mı? Bu ikileme düştüğün günlerin kurtarıcısı: Sbarro® Barbekü Tavuklu Pizza! Kırmızı soğanla tavuk ve mısırın uyumu, özel pizza sosu, taklit edilmesi güç kendine has hamuru ile Sbarro®’nun barbekü tavuklu pizzası, gurmelerin kalbini çalmayı başarıyor!

    Tıkla Gelsin® ile pizza siparişin tek tıkla kapına gelsin. Hem, Sbarro® pizza kampanyaları sayesinde tek çeşitle yetinmek zorunda da değilsin!

    Paylaş

    İlginizi çekebilecek içerikler

    Popeyes® Maxi Menülerle Oyun Keyfini Maksimuma Çıkar
    timer
    2 dk

    Menüler

    Popeyes® Maxi Menülerle Oyun Keyfin...

    Popeyes®'ın maxi menüleri oyun keyfini maksimuma çıkarmaya geliyor! Sen de dilediğin maxi menüyü seç, oyun keyfine lezzet kat! Keyifli oy...

    Devamı

    Tıkla Gelsin®'den Atıştırmalık Lezzetler
    timer
    2 dk

    Trend & Eğlence

    Tıkla Gelsin®'den Atıştırmalık Lezz...

    Dizi izlerken ne yiyeceğim diye düşünme: Dizi ve sinema keyfine eşlik edecek birbirinden keyifli atıştırmalık lezzetleri senin için derle...

    Devamı

    Bir Hamburgeri Özel Yapan Şeyler
    timer
    2 dk

    Menüler

    Bir Hamburgeri Özel Yapan Şeyler

    En iyi hamburger nasıl olmalıdır? Bir hamburgeri özel yapan şeyler nelerdir? Hamburgeri detaylıca incelediğimiz bu içeriğimizi okumadan h...

    Devamı

    İstanbul'da Gezilecek 12 Yer
    timer
    7 dk

    Trend & Eğlence

    İstanbul'da Gezilecek 12 Yer

    Senin için hazırlanan İstanbul rehberi ile İstanbul'un en iyi müzeleri ve doğal güzellikleri elinin altında! İstanbul gezisi planlarken T...

    Devamı

    En İyi Ücretsiz Oyunlar (2023)
    timer
    8 dk

    Menüler

    En İyi Ücretsiz Oyunlar (2023)

    Popeyes®'ın katkılarıyla hazırlanan bu içerikte birbirinden güzel ücretsiz oyunlar var! Blogu ziyaret et, oyunları incele, eğlenceye bugü...

    Devamı