• Ana Sayfa
  • >
  • Blog
  • >
  • Menüler
  • >
  • Tıkla Gelsin® Gel Al'da Fırsatla..
  • Tıkla Gelsin® Gel Al'da Fırsatlar Seni Bekliyor!
  • Tıkla Gelsin® Gel Al'da Fırsatlar Seni Bekliyor!
  • Tıkla Gelsin® Gel Al'da Fırsatlar Seni Bekliyor!

  • 5 Dakika Okuma Süresi
  • Tıkla Gelsin® Gel Al'da Fırsatlar Seni Bekliyor!

    Restoranda sipariş vermek veya evde yemeğine kavuşmak için beklemekten sıkıldıysan Tıkla Gelsin® Gel Al tam sana göre! Hadi, Tıkla Gelsin®’in Gel Al teslimat seçeneğini tercih ettiğinde seni hangi fırsatlar bekliyor öğrenme zamanı!

    Tadına doyulmaz hamburgerler, hayalinde bile çıtır çıtır olup lezzet rüyasına daldıran patatesler, her defasında “İyi ki keşfedildin be!” dedirten leziz dürümler… Sen de bir gurme olarak tüm yemeklerde bunları ve daha fazlasını içinden geçiriyorsun değil mi? Merak etme, yalnız değilsin. Fakat yemeğine kavuşmak senin için hala bir sorunsa, belli ki Tıkla Gelsin® Gel Al avantajları  hakkında yemek sevdalılarından birkaç adım geri kalmışsın. İşte bu yüzden fırsatları kaçırma diye hemen geldik, Tıkla Gelsin® Gel Al avantajlarını  tek tek anlatmak istedik. Hadi, öğünlerinin lezzetini ikiye katlamak için sen de bu fırsatları hemen keşfet!

    Gel Al Avantajları

    Tek isteğinin leziz bir yemek yemek olduğu zamanlarda uzun süre beklemek tüm iştahını kaçırıyor olabilir. Öyle ki adım adım ilerleyen trafiği ve dışarı taşan restoran kuyruklarını düşününce pek de haksız sayılmazsın. Peki, yemeğine sıcak ve lezzetli bir şekilde kavuşmak sence bu kadar zor mu olmalı? İştahlı bir ses tonuyla “Tabii ki hayır!” dediğini buradan işittik, merak etme!

    İşte bu sebeple hemen bugün Tıkla Gelsin®’in sunduğu Gel Al avantajlarından faydalanmaya başlamalısın. Üstelik Gel Al kampanyalarıyla sadece bir değil, birden fazla avantajın tadını çıkaracaksın! Bu avantajlar neler dersen, yanıtlar için seni hemen bir alt satıra alalım:

    • Sıra beklemeden sipariş ver: Tıkla Gelsin® üzerinden siparişini verdikten sonra restorana giderek sipariş sırasını beklemeden yemeğine kavuşabilirsin. Sonrasında yemeğini ister restoranda ister yol üzerindeki bir parkta, istersen de evde keyifle yiyebilirsin!
    • Kampanya ve indirimlerden yararlan: Tıkla Gelsin® Gel Al  özelliği, sıra bekleme derdinin ortadan kalkmasından daha fazlasını sunuyor. Öyle ki Gel Al ile verilen siparişlerde yüzde 20’ye varan indirimlerden yararlanmak mümkün. Sence de çok avantajlı değil mi?
    • Siparişinden Tıkla Para kazan: Evet, daha da fazlası var! Tıkla Gelsin® Gel Al ile verdiğin siparişlerde yüzde 5 ila 7 Tıkla Para kazanabilir, biriken Tıkla Para’larını sonraki siparişlerinde kullanabilirsin.

    Tıkla Para Nedir?

    Tıkla Para, Tıkla Gelsin® Kazandırma Programı üyeliğini gerçekleştirdikten sonra yapılacak alışverişlerde veya cüzdana kredi kartın ile yapacağın yükleme sonrasında kazanılan ödül paradır. Tıkla Paralarını yüklendikten sonra anında kullanabilir veya biriktirip siparişlerini ücretsiz olarak verebilirsin. Ayrıca Tıkla Gelsin®’e davet ettiğin arkadaşlarının vereceği 150 TL ve üzeri ilk siparişinden de 10 Tıkla Para kazanman da mümkün. 1 Tıkla Para’nın 1 TL olduğunu ve kampanyaların belirli sürelerle sınırlı olduğunu unutmamalısın. Tıkla Gelsin®’in avantajlarından yararlanmak için sen de geç kalmadan Tıkla Gelsin®’i hemen indir!

    Gel Al ile Fırsatları Yakala

    Ne Duruyorsun? En Sevdiğin Yemeği Sipariş Et, Beklemeden Gel Al!

    Sipariş vermek için sıraya girme ve uzun süreler bekleme devri Tıkla Gelsin® Gel Al ile artık bitti! Sen de Burger King®, Popeyes®, Arby’s®, Subway®, Sbarro®, Usta Dönerci®, Usta Pideci®’den yemek istediğin menüyü seç; henüz evdeyken, restorana doğru yol alırken ya da restorana geldiğinde sıra beklemeden siparişini ver. Böylece sıra bekleyen kalabalığın yanından keyifle ilerleyerek seni bekleyen sımsıcak ve leziz yemeğine kavuşacaksın.

    Ödemeyi Tıkla Gelsin® üzerinden çok daha avantajlı şekilde tamamladığın için kasada ödeme işlemiyle de uğraşmana gerek yok. Tıkla Para’ları da kazandın, e artık mahalle sınırlarında senden keyiflisini bulmak zor ! :)

     

    En sevdiğin restoranların birbirinden leziz menülerine cazip avantajlarla kavuşmak istersen Tıkla Gelsin® Gel Al hizmetini sen de hemen denemelisin. Hadi, yemek siparişlerinde yepyeni bir döneme adım atmak için ilk keşfini hemen bugün yap!

    Paylaş

    İlginizi çekebilecek içerikler

    Çıtır Tavuk Tarifi
    timer
    3 dk

    Tarifler

    Çıtır Tavuk Tarifi

    Elinde doğru bir tarif varsa evde lezzetli bir çıtır tavuk yapmak çok kolay! Senin için hazırladığımız çıtır tavuk tarifi içeriğimiz rehb...

    Devamı

    Pizzanın Yanına Ne Gider?
    timer
    5 dk

    Menüler

    Pizzanın Yanına Ne Gider?

    Pizza yemeye karar verdin ancak yanında ne yiyeceğini mi düşünüyorsun? Pizza yanında ne yenir diye düşünmeye son! En güzel pizza eşlikçil...

    Devamı

    Enfes Barbekü Sos Tarifi
    timer
    2 dk

    Tarifler

    Enfes Barbekü Sos Tarifi

    Elinde doğru bir tarif varsa evde lezzetli bir barbekü sosu yapmak çok kolay! Senin için hazırladığımız barbekü sosu tarifi içeriğimiz re...

    Devamı

    İstanbul'da Gezilecek 12 Yer
    timer
    7 dk

    Trend & Eğlence

    İstanbul'da Gezilecek 12 Yer

    Senin için hazırlanan İstanbul rehberi ile İstanbul'un en iyi müzeleri ve doğal güzellikleri elinin altında! İstanbul gezisi planlarken T...

    Devamı

    En İyi Ücretsiz Oyunlar (2023)
    timer
    8 dk

    Menüler

    En İyi Ücretsiz Oyunlar (2023)

    Popeyes®'ın katkılarıyla hazırlanan bu içerikte birbirinden güzel ücretsiz oyunlar var! Blogu ziyaret et, oyunları incele, eğlenceye bugü...

    Devamı