• Ana Sayfa
  • >
  • Blog
  • >
  • Menüler
  • >
  • Pizza Kaç Kalori?
  • Pizza Kaç Kalori?
  • Pizza Kaç Kalori?
  • Pizza Kaç Kalori?

  • 2 Dakika Okuma Süresi
  • Pizza Kaç Kalori?

    Kalorileri düşünmeden edemiyor ama yine de pizzaya karşı koyamıyorsan tam yerine geldin! Bakalım, bol malzemeli Sbarro® pizzalar kaç kalori? Tahminler hazırsa Sbarro® pizza kalori dosyasını açıyoruz!

    Pizza hepimizin vazgeçilmez lezzetleri arasında. Tabanı çıtır, peyniri kremsi, bol malzemeli bir pizzanın düşüncesi bile doğrusu insanı acıktırıyor. Ancak bu güzel hayaller pizzanın kalorisini düşününce kimileri için tatsız bir hal alabiliyor. Aşırı lezzetli olduğu için çoğu kişi pizzanın bir kalori bombası olduğunu düşünüyor. Kalorileri dert edip pizzadan mahrum kalanların içini rahatlatacak “Pizza kaç kalori?” sorusunu, tüm zamanların favorisi Sbarro® pizzaları için yanıtlıyoruz!

    Sbarro Besin Değerleri

    Sbarro Besin Değerleri

    Pizzanın besin öğesi yönünden dengeli bir yiyecek olabileceğini hiç düşünmüş müydün? Pizzada karbonhidrat, protein ve yağ gibi besin gruplarının tamamı mevcut. Hatta çoğu pizza sebzelerle hazırlanıyor. Bu nedenle pizzaya karşı kesin hükümlü olmamakta fayda var. Hadi, bir de Sbarro® pizzalarının kalorilerine göz atalım!

    Gamer Pizza

    İncecik hamur üzerine sucuk, siyah zeytin ve taptaze mantarların özenle yerleştirilmesiyle hazırlanan Sbarro® Gamer Pizza’nın kalorisi bir dilimde (100 gram) 294,6 kalori. Evet, yanlış okumadın! Üstelik 100 gr Sbarro® Gamer Pizza’da yaklaşık 10,26 gram protein bulunuyor.

    Sucuklu Favori Pizza

    Sucukseverlerin favorisi Sbarro® Sucuklu Favori Pizza’yı bir kere yemeye başlayınca durmak hiç kolay değil! Sen de bu lezzetli pizzanın kalorisini merak ediyorsan hemen söyleyelim. 100 gram Sbarro® Sucuklu Favori Pizza 275,53 kalori. Ancak yaklaşık olarak 1 dilim pizza kaç kalori sorusuna yanıt veriyor.

    Etli Karışık Pizza

    İncecik pizza hamuru üzerine özenle dizilmiş sucuk, sosis ve pepperoni dilimleri… Nefis Sbarro® pizza sosu, mozzarella peyniri ve çok daha fazlası. Biz malzemeleri sayarken karnı çoktan acıkanlar için hemen söyleyelim. Sbarro® Etli Karışık Pizza’nın 100 gramı 309,81 kalori.

    Karışık Sosisli Pizza

    Seçmekte zorlananların favorisi Sbarro® Karışık Sosisli Pizza! Her dilimde sosis, mantar, siyah zeytin ve çok daha fazlasını bir araya getiren bu dopdolu pizzanın 100 gramı, yani yaklaşık bir dilimi 234,93 kalori.

    Akdeniz Pizza

    Sbarro® Akdeniz Pizza, Akdeniz mutfağının sevilen malzemelerini incecik pizza hamuru üzerinde bir araya getiriyor. Damakta iz bırakan bu hafif pizzada 100 gramın yalnızca 214 kalori olduğunu duymak seni mutlu edebilir.

    Mantarlı Pizza

    “Mantarsız pizza olur mu hiç?” diyenlerin favorisi Sbarro® Mantarlı Pizza, hafifliğiyle yüzleri güldürüyor. Bu lezzetli pizzanın 100 gramı 209 kalori! Yine de bu besin değerleriyle Sbarro® Mantarlı Pizza’nın markaya ait en hafif alternatif olduğunu söyleyebiliriz. İşte Sbarro®’dan mantarlı pizza sipariş etmek için bir sebep daha!

    Eko Sucuklu Pizza

    Sbarro® Eko Sucuklu Pizza hem lezzetli hem de besleyici! 100 gramı yaklaşık 281 kalori olan Eko Sucuklu Pizza’yı yerken kalori sayımını bir kenara, kendini ise lezzete bırakman en iyisi. Tabii yine de porsiyon kontrolü yapmaya özen gösterebilirsin.

    4 Peynirli Pizza

    Lezzetiyle akılları baştan alan 4 peynirli pizzayı yerken durmanın zor olduğunu biliyoruz. 4 peynirli pizza bu kadar çok sevildiği için kalorisi de haliyle merak konusu oluyor. Hemen söyleyelim. 4 peynirli pizzanın 100 gramı 287,71 kalori. Eğer bu sana çok geldiyse Sbarro®’nun bir diğer peynirli pizzası olan margaritayı tercih edebilirsin. 100 gram margarita pizza yalnızca 227 kalori.

    Artık aklındaki sorular cevaplandıysa en sevdiğin Sbarro® lezzetlerini Tıkla Gelsin® ile kolayca sipariş verebilirsin!

    Paylaş

    İlginizi çekebilecek içerikler

    Tıkla Gelsin®'den Seçme Menüler
    timer
    3 dk

    Menüler

    Tıkla Gelsin®'den Seçme Menüler

    "Bugün ne yesem?" diye düşünüyorsun ve işin içinden bir türlü çıkamıyor musun? Biz senin yerine düşündük! Senin için seçtiğimiz Tıkla Gel...

    Devamı

    Popeyes® ile Bu Çeşitlilik Halis mi?
    timer
    5 dk

    Menüler

    Popeyes® ile Bu Çeşitlilik Halis mi...

    Popeyes®'ın leziz menüleri ve ağızda dağılan tavuklarını görüp "bu lezzet halis mi?" demen çok normal! Peki, "halis mi," ne demek, biliyo...

    Devamı

    En İyi Popeyes® Menüleri
    timer
    4 dk

    Menüler

    En İyi Popeyes® Menüleri

    Popeyes®'ta her tavuk lezzetli! Gelin birbirinden lezzetli Popeyes® menülerini birlikte inceleyelim, tam da ağzına layık Popeyes® lezzeti...

    Devamı

    Bir Hamburgeri Özel Yapan Şeyler
    timer
    2 dk

    Menüler

    Bir Hamburgeri Özel Yapan Şeyler

    En iyi hamburger nasıl olmalıdır? Bir hamburgeri özel yapan şeyler nelerdir? Hamburgeri detaylıca incelediğimiz bu içeriğimizi okumadan h...

    Devamı

    Çıtır Tavuk Tarifi
    timer
    3 dk

    Tarifler

    Çıtır Tavuk Tarifi

    Elinde doğru bir tarif varsa evde lezzetli bir çıtır tavuk yapmak çok kolay! Senin için hazırladığımız çıtır tavuk tarifi içeriğimiz rehb...

    Devamı