• Ana Sayfa
  • >
  • Blog
  • >
  • Menüler
  • >
  • Mükemmel Bir Ev Partisi için Öne..
  • Mükemmel Bir Ev Partisi için Öneriler
  • Mükemmel Bir Ev Partisi için Öneriler
  • Mükemmel Bir Ev Partisi için Öneriler

  • 3 Dakika Okuma Süresi
  • Mükemmel Bir Ev Partisi için Öneriler

    Evinde unutulmaz bir parti vermek istiyorsan, yemekten müziğe kadar tüm detayları doğru bir şekilde organize etmelisin. Akıllarda iz bırakmaya hazırlan, ev partisi organize etmenin tüm inceliklerini bu dosyada senin için ele alıyoruz! 

    Doğru şekilde planlanan kalabalık ve eğlenceli ev partileri, katılımcıları için hayattaki en güzel anların yaratıcısı olabiliyor. Bunun için öncelikle parti dekorasyon fikirlerini inceleyip bir konsept oluşturmak, arkadaşlarla oynanacak oyunlara karar vermek ve parti yemeklerini planlamak gerekiyor. Özellikle de parti yiyeceklerinin ve içeceklerinin herkese yetecek miktarda olması çok önemli. Hadi, burada daha fazla vakit kaybetmeden hemen önerilerimize geçiş yapalım!

    Parti Dekorasyonu Nasıl Olmalı?

    Parti Dekorasyonu Nasıl Olmalı?

    Düzenleyeceğin ev partisinin konseptini konuklarının ortak ilgi alanına göre belirleyebilirsin. Fantastik oyunların oynanacağı büyülü bir akşam geçirmeyi planlıyorsan, ev dekorasyonunu Orta Çağ’ı andıran süslemelerle tamamlayabilirsin. Ya da 80’ler veya 90’lar temalı dönem partileri düzenlemek istiyorsan konukların için bir “dress code” belirleyebilirsin. 

    Ev Partisinde Ne Giyilir?

    Ev Partisinde Ne Giyilir?

    Ev partisindeki kıyafetler de doğrudan partinin konseptiyle ilişkili. Eğer ev partisi için belirlediğin özel bir tema bulunmuyorsa rahat kıyafetlere öncelik verebilirsin. Ancak “cosplay” türünde bir parti düzenliyorsan, konuklarını da bu konuda uyarlamalı ve herkese uyulması gereken kıyafet kurallarından bahsetmelisin.

    Ev Partisinde Neler Yapılır?

    Ev Partisinde Neler Yapılır?

    Yemek, müzik, dans ve eğlenceli oyunlar… Ev partisinde yapılacak pek çok aktivite bulunuyor. Öncelikle evde oynanabilecek oyunları araştırmakla başlayabilirsin. Parti oyunları için hem masa başı oyunları hem de video oyunlarını tercih edebilirsin. Hatta ikisine de aynı anda yer vererek konuklarına alternatif sunabilirsin. Aynı zamanda ses sistemi ve müzik seçimini de organize etmen gerekiyor. Tüm gün veya tüm gece hiç durmadan çalabilecek bir şarkı listesi hazırlamayı sakın unutma! Nitekim müziksiz bir parti erimiş bir dondurma kadar can sıkıcı olur.

       Müzik ve Dans

    Partinin odak noktasına sohbeti yerleştirmek istiyorsan sakin şarkı seçimleri yapabilirsin. Partide yetişkin grup oyunlarına yer vereceksen oyunların temalarına uygun bir şarkı listesi hazırlayabilirsin. Şayet partinin odak noktası danssa hemen herkesin bildiği dönem şarkılarıyla hafızalardan silinmeyecek bir partiye imza atabilirsin.

       Sessiz Sinema

    Sessiz sinema, grupla oynanacak oyunlar arasında en klasikleşmiş olanı değil mi? Yediden 70’e herkes sessiz sinemanın tüm kurallarını biliyor ve herhangi bir uyarı yapmaya gerek kalmadan direkt olarak oynamaya başlayabiliyor. Eğer konukların da senin gibi sinema tutkunuysa sessiz sinema oyununa partinde mutlaka yer vermelisin. 

       Masa Oyunları

    Masa oyunları, başı sonu olmayan uçsuz bucaksız bir dünya! En eğlenceli parti oyunları arasında yer alan kutu oyunlarında birkaç farklı seçeneğe yer verebilirsin. Vahşi temalı bir kovboy oyunundan kelime oyunlarına, blöf ve entrikalarla dolu strateji oyunlarından epik büyü savaşlarına kadar hepsini gözden geçir ve hem kendini hem de konuklarını eğlendirecek oyunları seçmeyi unutma!

       Video Oyunları

    Video oyunları için gerekli düzeneğe sahip misin? Öyleyse parti oyunları arasına hemen herkesin sevdiği video oyunlarını da dahil edebilirsin. Super Mario gibi klasikleşmiş oyunlardan yeni nesil oyunlara kadar binlerce çeşit oyun arasından konuklarına en çok hitap eden oyunu bulmalısın. Kalabalıkla oynanan oyunları seçtikten sonra misafirleri gruplara bölerek ufak ödüllerin olduğu turnuvalar düzenleyebilirsin. 

    Ev Partisinde Ne Yenir?

    Ev Partisinde Ne Yenir?

    Sırada ağızları sulandıran bir organizasyon unsuru var: Ev partisi yemekleri! Kalabalık bir ev partisi için en iyi seçenek hazır yemekler. Eminiz ki sen de bu konuda bize hak vereceksin. Hemen herkesin yemeye doyamadığı, üstelik her an ve her yerde yiyebildiği fast food çeşitleri ev partisi için ideal seçenekler! “Partide ne yenir?” diye düşünme, Tıkla Gelsin® lezzetleriyle tüm konuklarının yüzünü güldürebilirsin!

       Her Partinin Favorisi: Pizza

    Ev partisi denince akla ilk gelen lezzet pizza oluyor. Sucuklu, mantarlı, mısırlı ya da biberli… Herkesin damak tadına uyum sağlayan pizzalar sayesinde evde parti yapmak hiç olmadığı kadar kolay! Büyük boy sucuklu pizzalardan vejetaryen pizzalara kadar tüm konuklarına hitap edecek lezzetler için uzaklara gitmene hiç gerek yok. Sbarro®'nun herkesin ağzını sulandıracak eşsiz lezzetleri için tıkla gelsin!

       Et Aşıklarına Özel: Burgerler

    “Benim arkadaşlarım et olmadan doymaz.” diyorsan doğru yerdesin! Şöyle barbekü soslu roast beef'li bir burgere kim hayır diyebilir ki? Arkadaşlarının hem karnını hem de gözünü doyurmak için Arby's®'in tırtıklı patatesleriyle ağız sulandıran ve füme kaburgayla ete doyuran parti menülerini tercih edebilirsin. Roast beef, kaburga ve biftek seçenekleriyle Arby's®, partinin kurallarını baştan yazıyor!

    Etsever arkadaşlarını gerçekten mutlu etmek istiyorsan, partinde Burger King®’in eşsiz lezzetlerine de yer verebilirsin. Altın standartlarındaki patates kızartmaları ve benzersiz burger seçenekleri sayesinde konuklarının mideleri de partinin tadını çıkarsın! Burger King® lezzetleri için durma, tıkla gelsin!

       Tavukseverler için Çıtır Kovalar

    Bir partide tavuğa yer vermemek mümkün mü? Tavukseverler için 12 saat boyunca eşsiz baharatlarla harmanlanan, sıcacık ve lezzetli çıtır tavuk kovalarına ne dersin? Acılı kanatlardan bagetlere, tenders parçalarından nugget seçeneklerine kadar tüm lezzetlere evden hiç çıkmadan ulaşabilirsin. Hadi, mis gibi Popeyes® kova menülerle mutluluğu paylaş!

       Geleneksel Lezzetler: Döner & Pide

    Pizza, tavuk ve burgerler harika seçenekler fakat geleneksel lezzetleri es geçmek  de olmaz! İncecik kesilen yaprak dönerin yanında çıtır çıtır bir patates ve insanın içini serinleten tuzlu bir ayran… Senin de canın Usta Dönerci® lezzetlerini çektiyse tıkla gelsin! 

    Söz konusu geleneksel lezzetler olunca pide çeşitlerine de tabii ki yer açmak gerek. Kıymalı pidelerden kaşarlı pidelere kadar misafirlerinin damak tadına ve beslenme biçimlerine uygun en seçenekleri Usta Pideci®'de bulabilirsin. Üstelik partinde mis gibi lahmacunlara ve baş döndüren künefe lezzetine de yer verebilirsin. Sen de geleneksel lezzetlerden vazgeçemenyenlerden misin? Öyleyse tıkla, Usta Pideci® kapına gelsin! 

    Partide yemekler Tıkla Gelsin®’e emanet! Tıkla Gelsin® mobil uygulaması veya web sitesi üzerinden dilediğin yemekleri sipariş edebilirsin. Senin de aklında birbirinden yaratıcı ev partisi fikirleri varsa, hemen harekete geç! 

    Paylaş

    İlginizi çekebilecek içerikler

    Çıtır Patates Tarifi
    timer
    2 dk

    Tarifler

    Çıtır Patates Tarifi

    Elinde doğru bir tarif varsa evde lezzetli bir çıtır patates yapmak çok kolay! Senin için hazırladığımız çıtır patates tarifi içeriğimiz ...

    Devamı

    Tıkla Gelsin®'den Seçme Menüler
    timer
    3 dk

    Menüler

    Tıkla Gelsin®'den Seçme Menüler

    "Bugün ne yesem?" diye düşünüyorsun ve işin içinden bir türlü çıkamıyor musun? Biz senin yerine düşündük! Senin için seçtiğimiz Tıkla Gel...

    Devamı

    Ailecek İzlenecek En İyi 10 Film
    timer
    6 dk

    Trend & Eğlence

    Ailecek İzlenecek En İyi 10 Film

    Ailecek film izleme aktivitelerinde tercih edilebilecek en iyi aile filmlerini Burger King® keyfiyle birleştirdik bir liste oluşturduk! F...

    Devamı

    Burger King®'in İnanılmaz Whopper®'ı: Plant Based Whopper®
    timer
    2 dk

    Menüler

    Burger King®'in İnanılmaz Whopper®'...

    Burger King®'in efsane Whopper®'ı şimdi Plant Based! Gelin bu benzersiz lezzeti birlikte inceleyelim!

    Devamı

    Popeyes® ile Bu Çeşitlilik Halis mi?
    timer
    5 dk

    Menüler

    Popeyes® ile Bu Çeşitlilik Halis mi...

    Popeyes®'ın leziz menüleri ve ağızda dağılan tavuklarını görüp "bu lezzet halis mi?" demen çok normal! Peki, "halis mi," ne demek, biliyo...

    Devamı