• Ana Sayfa
  • >
  • Blog
  • >
  • Trend & Eğlence
  • >
  • Ailecek İzlenecek En İyi 10 Film..
  • Ailecek İzlenecek En İyi 10 Film
  • Ailecek İzlenecek En İyi 10 Film
  • Ailecek İzlenecek En İyi 10 Film

  • 6 Dakika Okuma Süresi
  • Ailecek İzlenecek En İyi 10 Film

    Tüm ailenin aklında keyifli ve daha da önemlisi lezzetli bir iz bırakacak unutulmaz film gecelerine hazır mısın? Birazdan önereceğimiz filmler tıpkı Burger King® menüleri gibi senin ve tüm ailenin kalbini çalmayı başaracak! O zaman hadi, aileyle izlenecek en iyi 10 film önerimiz gelsin!

    Bu yazımızda sana Burger King® rehberliğinde ailenle keyifli saatler geçirmeni sağlayacak etkili bir reçete hazırladık: Film seansı! Bu reçetenin ilk adımı olarak şimdi tüm aileni salonda toplayıp hemen ekran karşısındaki yerini kapsan iyi olur. Peki, film keyfi hiç yemeksiz olur mu? Neyse ki Tıkla Gelsin®’de tüm aile fertlerine “İşte bu!” dedirtecek bir Burger King® lezzeti var. Yani evet, ikinci adımımız ise hemen bir Burger King® siparişi vermek! Yoksa sen bunu daha en baştan mı yaptın? Harika! O halde siparişin kapına gelene kadar hızlıca karar vermeni sağlayacak eğlenceli aile filmi önerileri için sayfayı kaydır!

    Kung Fu Panda (2008)

    Kung Fu Panda

    Görsel: Screen Rant

    Kung Fu Panda, heyecanlı ve bir o kadar da eğlenceli bir kendini bulma hikayesi. Film, doğası gereği biraz hantal ama Kung Fu’ya fazlasıyla istekli olan panda Po'nun içindeki usta dövüşçüyü keşfetme serüvenini anlatıyor. Eğlence ve aksiyonun harmanlandığı bu animasyon aile filmi hem güldürüyor hem de dövüş sahneleriyle izleyicilerini etkisi altına alıyor. 

    Rafadan Tayfa: Göbeklitepe (2021)

    Rafadan Tayfa: Göbeklitepe

    Görsel: Beyaz Perde

    Rafadan Tayfa'nın sevimli karakterleri, bu kez tarihle ilgilenen genç izleyicilere ilham veriyor. Son dönemlerde çocuk yetiştiren ya da en azından sevimli bir minikle zaman geçiren her yetişkinin aşina olduğu Rafadan Tayfa: Göbeklitepe’de ekip bu kez tarih öncesi bir yolculuğa çıkıyor. Türkiye'nin gizemli antik mekanı Göbeklitepe'yi keşfetmek için yollara düşen kafadarlar, bu yolculukla kendilerini komedi ve macera dolu bir olay örgüsünün içinde buluyor. 

    We Can Be Heroes (2020)

    We Can Be Heroes

    Görsel: Chicago Suntimes

    We Can Be Heroes aksiyon ve eğlenceyi bir araya getiriyor. 7 yaş üstü izleyiciler için uygun bulunan bu filmde çocuklar, süper kahraman ebeveynlerinin yerine geçmek zorunda kalıyor. Film, süper güçlere sahip ebeveynlerin çocuklarına odaklanarak onların dünyayı kurtarmak için bir araya gelmelerini sağlıyor. Esasında bir nevi çocuklar yetişkinlere meydan okuyor.

    Shrek (2001)

    Shrek

    Görsel: Screen Rant

    Ah, Shrek! Bu başyapıt, ejderhalar ve saraylar hakkındaki klasik masalları yerden yere vuruyor. Her yaştan izleyiciye hitap eden bir animasyon harikası olan Shrek, içinde pop kültüründen pek çok gönderme barındırıyor. Baş karakter Shrek, oldukça kaba görünen yeşil bir dev ama yüreği bir o kadar da yumuşak. Bu özellikleri herkesin içinde biraz Shrek barındırdığını hatırlatıyor. Kendi ayakları üstünde duran güçlü prenses Fiona ise prenseslerin kurtarılmayı bekleyen karakterler olduğu algısını yıkıyor. 

    Rescued by Ruby (2022)

    Rescued by Ruby

    Görsel: HistoryvsHollywood

    Bu önerimiz de yedi yaş üstü minikler ve aileleri için geliyor. Rescued by Ruby, sıcacık ve gerçek bir hikayeye dayanıyor. Film, 9 Eylül saldırılarının ardından New York'ta hayat kurtaran itfaiye köpeği Ruby'nin hikayesini sunuyor. Ruby sadece cesur bir kurtarma köpeği değil, aynı zamanda da bir kahraman. Ruby'nin kurtarma operasyonları sırasında yaşadığı maceralar izleyenleri hem güldürüyor hem de gözlerini yaşartıyor.

    Enola Holmes (2020)

    Enola Holmes

    Görsel: Sinemartblog

    12 yaş üstü izleyiciler için uygun özellikte olan ve 19'uncu yüzyıl İngiltere'sinde geçen Enola Holmes, Sherlock Holmes'un genç ve zeki kız kardeşi Enola'nın maceralarını merkeze alıyor. Zekası ve dedektif becerileriyle dikkat çeken Enola'nın anlatıcılığıyla sunulan bu hikayede, gizem çözme arzusu izleyenlerde maceraya dahil olma isteği uyandırıyor. Yaratıcı hikaye anlatımı ve tarihi detaylar da filmin keyfine keyif katıyor.

    The Incredibles (2004)

    The Incredibles

    Görsel: Screen Rant

    Süper kahramanlardan oluşan bir aileyi konu alan The Incredibles, bu özel kişilerin de insani dertlerinin olabileceğini eğlenceli bir anlatımla ele alıyor. Hukuki sorunlar nedeniyle süper kahramanların emekliye ayrılması gerekiyor. Böylece süper güçlere sahip bu eğlenceli aile, sıradan bir banliyö hayatı sürmeye başlıyor. Her biri kendine özgü güçlere sahip olan bu aile üyeleri, bir dizi olay sonucunda gizlice kötü güçlerle bir savaşa girişiyor. 2005 yılında En İyi Animasyon Film ve En İyi Ses Kurgusu dalında Akademi Ödülleri kazanan yapımın, 2018 yılında vizyona giren bir devam filmi de bulunuyor.

    The Polar Express (2004)

    The Polar Express

    Görsel: Medium

    Tom Hanks ve yönetmen Robert Zemeckis, Forrest Gump’ın ardından yeniden bir araya geliyor. Bir çocuk kitabı uyarlaması olan The Polar Express, Noel Baba’ya inanmak isteyen şüpheci bir çocuğun Kuzey Kutbu'na yaptığı tren yolculuğunu anlatıyor. The Polar Express, büyülü bir yolculuğun kapılarını aralıyor ve izleyicilere yılın en sihirli zamanının tadını çıkarma olanağı sağlıyor. Ailece izlenecek yılbaşı filmlerini araştırmaya daldıysan bu filme de bir şans vermeyi unutma!

    Inside Out (2015)

    Inside Out

    Görsel: Screen Rant

    Inside Out, beş temel duygu karakteri Joy, Sadness, Disgust, Fear ve Anger aracılığıyla izleyicilerini duygu dünyalarında sıra dışı bir yolculuğuna davet ediyor. Riley adlı küçük bir kızın ailesinin şehir değiştirme kararıyla başlayan zorlu duygusal macerasını anlatan bu film, renkli bir animasyon gibi görünse de izleyicilerine derin anlamlar sunuyor. Duygusal olgunlaşma ve aile bağlarını ele alan Inside Out hem güldürecek hem de düşündürecek bir aile filmi önerisi arayanlar için doğru tercih!

    Köstebekgiller: Perili Orman (2015)

    Köstebekgiller: Perili Orman

    Görsel: Beyaz Perde

    Türk televizyon dünyasının ikonik yapımlarından Köstebekgiller, şimdi de maceralı bir filmle miniklerin kalbini çalıyor. Pelin, annesi, komşusu Caner, tatil köyünde çalışan dayısı ve pek tabii sevimli Köstebekgiller ailesi, Perili Orman'dan gelen bir yardım çağrısıyla maceraya atılıyor. Türkiye yapımı en iyi aile filmleri arasında yer almayı başaran Köstebekgiller: Perili Orman, çocuklara eğlenceli bir şekilde dostluk, cesaret ve dayanışma gibi değerleri aktarıyor.

    Ailece Film İzlemek Burger King®'le Güzel!

    Tüm aile bir arada, koltuklar rahat… Peki, sen hala film gecesi menüsüne karar veremedin mi? O halde bu konuda da top bizde… Çocuklar için özel olarak hazırlanan Kids Menü ile başlayalım: Oyuncaklarla dolu bu menü bildiğin üzere miniklerin her zaman gözdesi. Kalabalık aileler içinse 5’li Whopper fırsatı hem lezzet hem de tasarruf için ideal!  Ve lezzetine doyum olmayan dev kutu tırtıklı patates, her öğünü bir lezzet şölenine dönüştürmeye aday. 

    Gördüğün üzere BK® menülerinde herkesin damak zevkine ve eğlencesine göre bir seçenek var! 

    Çocuklar için kids menü, kalabalık aileler için 5'li Whopper fırsatı ya da lezzetine doyum olmayan dev kutu tırtıklı patates… Peki, senin tercihin hangisi olacak? 

    Paylaş

    İlginizi çekebilecek içerikler

    Türkiye'nin En İyi Trekking Rotaları
    timer
    4 dk

    Trend & Eğlence

    Türkiye'nin En İyi Trekking Rotalar...

    Doğayla iç içe olmak isteyenleri cezbedecek trekking alanları ve yürüyüş yolları yazımıza davetlisiniz! Gelin, en iyi trekking rotalarını...

    Devamı

    Tatlı Krizine En İyi Çözümler
    timer
    3 dk

    Menüler

    Tatlı Krizine En İyi Çözümler

    Tıkla Gelsin® Blog'a gir, senin için seçtiğimiz tatlıları incele ve ağzını tatlandıracak o leziz tatlıyı bul! Hayatı tatlandıran ürünler ...

    Devamı

    Hamburger Kaç Kalori?
    timer
    2 dk

    Menüler

    Hamburger Kaç Kalori?

    Lezzetine doyamadığımız hamburgerin kaç kalori olduğunu biliyor musunuz? Burger King'in katkılarıyla hazırladığımız hamburger besin değer...

    Devamı

    En İyi Komedi Filmleri
    timer
    10 dk

    Trend & Eğlence

    En İyi Komedi Filmleri

    Kahkahaya boğulmak için en komik yerli ve yabancı komedi filmleri listesine göz at! Tıkla Gelsin® Blog'da sana en uygun komedi filmini se...

    Devamı

    Kamp Yapmak için En İyi 7 Yer
    timer
    3 dk

    Trend & Eğlence

    Kamp Yapmak için En İyi 7 Yer

    Kamp yapmanın ne kadar keyifli olduğu açık, peki ya temiz hava seni acıktırdığında ne yapacaksın? Sana hem kamp rotaları, hem de yemek ta...

    Devamı