• Ana Sayfa
  • >
  • Blog
  • >
  • Menüler
  • >
  • Tıkla Gelsin Subway Dosyası
  • Tıkla Gelsin Subway Dosyası
  • Tıkla Gelsin Subway Dosyası
  • Tıkla Gelsin Subway Dosyası

  • 3 Dakika Okuma Süresi
  • Tıkla Gelsin Subway Dosyası

    Söz konusu sandviçler olduğunda ağzının tadını riske atmak istemeyen gurmelerin öncelikli tercihi Subway®! Çıtır çıtır ekmeklerin arasına saklanmış bir dünya lezzet, Subway®’de keşfedilmeyi bekliyor. Hadi, tadı damağında kalacak bu leziz çağrıya kulak ver! 

    Sandviç hazırlamak incelikli bir iş. Sandviç ekmeğinden malzeme seçimine ve elbette soslara kadar her detaya özen gösterilmeli. Sandviç ekmeği kulağında hafif bir çıtırtı duyacağın kadar gevrek, fakat yemesi güç olmayacak ideal çıtırlıkta olmalı. Uyumlu malzemeler seçilmeli ve tabii o malzemeler hem damağa hem de göze hitap edecek şekilde yerleştirilmeli. Henüz soslardan bahsetmiyoruz bile! Sandviç yapımı konusunda gözün korktuysa hiç endişelenme. Çünkü Subway®, tüm bu işleri uzun yıllardır ustalıkla hallediyor. Sana da sayfanın devamına göz atıp Subway®’in lezzetli sandviç dünyasında ufak bir keşfe çıkmak kalıyor!

    Türkiye'nin En Sevilen Sandviççisi Subway®'in Tarihi

    Tadı damakta kalacak kendine has lezzetlerle dolu Subway®, yolculuğuna 1965 yılının Ağustos ayında Bridgeport, Connecticut'ta başladı. Fred DeLuca isimli üniversite öğrencisinin okul ücretine destek sağlaması için aile dostu nükleer fizikçi Dr. Peter Buck ile birlikte başladığı bu serüven, günümüzde 44 binden fazla lokasyonda devam ediyor. Peki, dünyanın en büyük sandviç zinciri olan Subway®’i bu denli özel kılan sence ne olabilir?

    Subway®’in ilk günden bu yana prensip edindiği ilkelerin temelinde yüksek malzeme kalitesi, uygun fiyat politikası ve sürekli gelişim prensibi yer alıyor. Tabii bunun yanı sıra özelleştirilebilir sandviçler, dürümler ve salatalar yaratma olanağı da damak tadına kıymet verenlerin dikkatini çekiyor. Sen de Subway®’in özelleştirilebilir menü içerikleri sayesinde hayalindeki o eşsiz sandviçe zahmetsizce ulaşabilirsin!

    Sana En Yakın Subway® Tıkla Gelsin®'de!

    Hayat hızlı akıyor ve bu tempoya yetişmek bazen zorlayıcı olabiliyor. Böyle günlerin kurtarıcısı ise kendini gurme lezzetlerle şımartmak oluyor. Tıkla Gelsin® her ihtiyacın olduğunda zengin Subway® menüleriyle gününü taçlandırmana olanak sağlıyor. Subway® lezzetleri evde, ofiste ya da okulda, hem de hiç zaman ve enerji harcamadan Tıkla Gelsin® ile anında kapında!

    Şu An Hayır Diyemeyeceğin Subway® Menüleri

    Ekmeği, sosu, malzemeleri, sıcak-soğuk servis seçenekleri arasından yapacağın tercihler seni en doğru sonuca götürecek! “İşte bu!” diyeceğin lezzette bir sandviç yaratmaya ne dersin? Subway® menüleriyle damak tadına en uygun menüyü yaratmaya hemen şimdi başlayabilirsin!

    Subway® - İtalyan B.M.T. Sandviç (30 cm.) Menü

    Subway® - İtalyan B.M.T. Sandviç (30 cm.) Menü

    Subway® - İtalyan B.M.T. Sandviç (30 cm.) menü ne mi vadediyor? Hemen açıklayalım: Genova salamı, pepperoni sucuk, jambon, soğan, marul, turşu yeşil biber ve daha pek çok lezzetin eşsiz uyumunu. Bu malzemeler seçeceğin ekmek çeşidi, sos ve baharatlarla buluşuyor. Ardından patates ya da her biri ayrı güzel kurabiyeler ve içecek seçiminle birlikte tek tıkla kapına geliyor!

    Subway® - Baharatlı İtalyan Sandviç (30 cm.) Menü

    Subway® - Baharatlı İtalyan Sandviç (30 cm.) Menü

    Erişilmesi güç nitelikte tarifler yaratmanın sırrı, özel baharat ve sos harmanlarını incelikli şekilde kullanmaktan geçiyor. E, doğrusu Subway® bunu pek güzel başarıyor. İşte bu başarının kanıtı niteliğinde öne çıkan Subway® - Baharatlı İtalyan Sandviç (30 cm.) Menü Akdeniz esintili sebzeleri ve İtalyan baharatlı sucuk ve salamın uyumuyla gününe tat katmaya aday!

    Subway® - Biftek & Peynir Sandviç (30 cm.) Menü

    Subway® - Biftek & Peynir Sandviç (30 cm.) Menü

    Ekmeğin susamlı veya kekikli olabilir, peynir ya da bol bol et tüketmek istiyor olabilirsin. Yoksa, bugün yeni soslar keşfetmenin peşinde misin? Her şartta tam da olman gereken yerdesin! Subway® - Biftek & Peynir Sandviç (30 cm.) Menü sayesinde unutulmaz bir lezzet keşfedeceksin!

    Subway® - Sebze Keyfi Sandviç (30 cm.) Menü 

    Subway® - Sebze Keyfi Sandviç (30 cm.) Menü

    Hafif ve lezzetli sebzeler zengin menü içeriğiyle buluşuyor ve ortaya doyucu ve nefis Subway® - Sebze Keyfi Sandviç (30 cm.) Menü çıkıyor. Karamelize soğandan ballı hardala tam 11 farklı sos seçeneği ve sebzelerin uyumu, uzun süre aklından çıkmayacak. Peki, sen sandviçini soğuk mu yoksa sıcak mı tercih edeceksin?

    Subway® - Ton Balıklı Sandviç (30 cm.) Menü

    Subway® - Ton Balıklı Sandviç (30 cm.) Menü

    İncecik parçalara ayrılmış ton balığı ve mayonez güzelce harmanlanıyor. Ardından seçeceğin sebzeler ve soslarla buluşuyor. Seçeceğin yan ürün ve içecekle zenginleşen Subway® - Ton Balıklı Sandviç (30 cm.) Menü, ferah lezzetler aradığın günler için ideal bir tercih! 

    Subway® - Teriyaki Tavuk Sandviç (30 cm.) Menü

    Subway® - Teriyaki Tavuk Sandviç (30 cm.) Menü

    Subway® - Teriyaki Tavuk Sandviç (30 cm.) Menü, teriyaki soslu tavuk parçaları, peynir, seçeceğin sebzeler,  soslar ve çeşnilerle lezzetini ikiye katlıyor. Üstelik zengin menü içeriğinin özel kaşık patatesten ağızda dağılan kurabiyelere uzanan yan lezzetleri ve her zevke uygun içecek seçenekleri de cabası!

    Şu an aklına düşen bu özel Subway® menülerini sipariş etmeye yalnızca bir tık uzaktasın! Eşsiz bir gurme keşfine hazırsan, şimdi tam sırası!

    Paylaş

    İlginizi çekebilecek içerikler

    Burger Sosu Tarifi
    timer
    3 dk

    Tarifler

    Burger Sosu Tarifi

    Lezzetli, sulu sulu bir burgerin yerini ne tutabilir ki? Peki, burgerinin lezzetini zirveye taşıyacak o nefis burger sosunu evde de yapab...

    Devamı

    İstanbul'da Gezilecek 12 Yer
    timer
    7 dk

    Trend & Eğlence

    İstanbul'da Gezilecek 12 Yer

    Senin için hazırlanan İstanbul rehberi ile İstanbul'un en iyi müzeleri ve doğal güzellikleri elinin altında! İstanbul gezisi planlarken T...

    Devamı

    Ankara'da Gezilecek 12 Yer
    timer
    8 dk

    Trend & Eğlence

    Ankara'da Gezilecek 12 Yer

    Ankara'nın güzelliklerini keşfetmeye hazır mısınız? Bu rehberde, Ankara'da gezilecek en keyifli 12 mekanı bulabilirsiniz. Gelin başkenti ...

    Devamı

    Mükemmel Bir Ev Partisi için Öneriler
    timer
    3 dk

    Menüler

    Mükemmel Bir Ev Partisi için Öneril...

    Mükemmel bir ev partisi vermek mi istiyorsun ve yardıma mı ihtiyacın var? Senin için buradayız! Sana özel menülerimize ve parti önerileri...

    Devamı

    İnsanlar Tavuk Yemeyi Neden Bu Kadar Çok Seviyor?
    timer
    2 dk

    Trend & Eğlence

    İnsanlar Tavuk Yemeyi Neden Bu Kada...

    Tavuk, insanoğlunun en sık tükettiği besinlerden biri. Peki, nedendir bu tavuk tutkumuz? Gelin tavuğun soframıza nasıl geldiğini birlikte...

    Devamı