• Ana Sayfa
  • >
  • Blog
  • >
  • Menüler
  • >
  • Tıkla Gelsin® Burger King® Dosya..
  • Tıkla Gelsin® Burger King® Dosyası
  • Tıkla Gelsin® Burger King® Dosyası
  • Tıkla Gelsin® Burger King® Dosyası

  • 4 Dakika Okuma Süresi
  • Tıkla Gelsin® Burger King® Dosyası

    Burger King®’in senelerdir en sevilen fast food zincirleri arasında olması pek tesadüf değil. Peki, bu ateşli markanın geçmişi hakkında neler biliyorsun? Burger King®’in tarihi ve en çok tutan menüleri, dosyamızın devamında!

    Burger King® dedin mi aklına lezzetin en pratik hali geliyor olmalı! Birbirinden leziz köfte veya tavukburger’ler, çıtır çıtır patatesler, tadı damakta kalan nugget’lar, soğan halkaları… Burger King® ile özdeşleşmiş sosların efsane lezzeti de cabası! Dünyanın en ünlü fast food zincirleri arasında bulunan Burger King®’in başarısı, fast food’un dünyaya yayılmaya başladığı ilk yıllardan beri var olmasından ileri geliyor. Tabii yıllar geçtikçe Burger King® lezzetleri de bir efsane haline gelmeyi başardı! 

    Bu zamana kadar efsanevi menülerini neredeyse adın kadar iyi bildiğin Burger King®’in, şimdi geçmişini de öğrenmeye hazır mısın?

     

    Türkiye'nin En Sevilen Burgercisi Burger King®'in Tarihi

    Burger King®, 1954 yılında James Whitman McLamore tarafından kuruldu. İlk şubesini Miami’de açan şirket, uygun fiyatlı hamburgerleri ile lezzet tutkunlarını kendisine çekmeyi başardı. Bir düşünsene, 1957’de bir hamburger 18 cent, bir Whopper ise 37 cent idi! 

    James McLamore ve şirketin kurucu ortağı David Edgerton, 1959 yılından sonra Burger King® bayiliği vermeye başladı. 1967 yılında Burger King®, Amerika Birleşik Devletleri’nin üçüncü büyük fast-food zinciri haline geldi. Marka, tadı damakta kalan lezzetli, pratik ve uygun fiyatlı menüleriyle gitgide diğer ülkelerde de popülerliğe kavuştu ve zamanla dünyanın en önemli şirketlerinden biri oldu!

     

    Sana En Yakın Burger King® Tıkla Gelsin®'de!

    Tıkla Gelsin®, leziz mi leziz tüm Burger King® lezzetlerini dakikalar içinde kapına ulaştırıyor. Hamburger menülerinden delight ürünlere, tatlılardan çıtır lezzetlere kadar bütün Burger King® ürünleri, taptaze ve korunaklı bir şekilde sofrana gelmeye hazır! Sen de Tıkla Gelsin® uygulaması veya web sitesi üzerinden hesabını oluştur, adresini kaydet, sana en yakın Burger King® şubelerini listele! İstediğin şubeyi seç ve tek tıkla sipariş ver. İşte, efsane lezzete ulaşmak bu kadar kolay!

     

    Burger King® Menüleri

    Burger King®, ürün çeşitliliğiyle her damak zevkine hitap ediyor. Tıkla Gelsin®’de Burger King®’e ait envai çeşit et ve tavuk menüleri, kampanya menüleri ve spesiyal menüler bulunuyor. Gelmiş geçmiş en popüler Burger King® menülerine bir arada göz atmaya ne dersin?

    Whopper® Menü

    Whopper® Menü

    Burger King®’in efsanevi köfte menüleri arasında bulunan Whopper®, büyük boy susamlı sandviç ekmeği arasında salatalık turşusu, soğan, marul, domates, ketçap ve mayonezin lezzetli birleşiminden meydana geliyor. Menüye eşlik eden patates kızartması ve içecek, Whopper® lezzetini ikiye katlıyor. Sen de yılların eskitemediği bu eşsiz lezzeti yeniden tatmak istersen, Burger King®'in imza menüsü Whopper® Menü burada!

    BK Steakhouse Burger® Menü

     BK Steakhouse Burger® Menü

    Steakhouse etinin özel hamburger sosu ve cheddar peyniri ile buluşmasından doğan eşsiz lezzet: BK Steakhouse Burger®! Kocaman hamburger ekmeğinin içinde bulunan steakhouse köfte, cheddar peyniri, çıtır kaplamalı soğan, domates, marul ve mayonez sana vazgeçilmez bir lezzet deneyimi sunuyor. BK Steakhouse Burger® Menü’de yer alan çıtır patates kızartması ve içecek, menünün tamamlayıcı lezzetlerinden oluyor. E, sosları da unutmamak lazım. Daha ne olsun! BK Steakhouse Burger® Menü ile ziyafet çekmeye hazır mısın?

    Chicken Royale® Menü

    Chicken Royale® Menü

    Sen de favorisi tavukburger olanlardan mısın? Öyleyse en sevdiğin Burger King® lezzeti Chicken Royale® olabilir! Chicken Royale®’in dışı çıtır içi yumuşacık tavuk köftesi, uzun ve büyük boy susamlı sandviç ekmeğinin içinde marul ve mayonezle lezzetleniyor. Hem hafif hem de doyurucu bir lezzet arayanların, yani canı tavuk çekenlerin imdadına Chicken Royale® Menü yetişiyor!

    Burger King® Tıkla Gelsin® Özel Menü

    Burger King® Tıkla Gelsin® Özel Menü

    Burger King® müdavimi olup siparişlerini Tıkla Gelsin®’den veriyorsan sana özel bir menü ile gününü şenlendirebilirsin! Burger King® Tıkla Gelsin® Özel Menü, double köfteburger, double Whopper Jr., patates kızartması ve litrelik içecekten oluşuyor. Gerçek bir Burger King® tutkunuysan ister tek başına ister bir yakınınla tadına varacağın bu menü, uygun fiyatıyla da gerçekten özel! Tıkla Gelsin®'in sana özel teklifi Özel Menü'yü kaçırma!

    Burger King®’in tadına doyulmaz lezzetlerini Tıkla Gelsin® farkıyla keşfetmek için geç kalma. Hemen Tıkla Gelsin® uygulamasına veya web sitesine gir, hesabını oluşturup sana özel tekliflerin tadını çıkar!

    Paylaş

    İlginizi çekebilecek içerikler

    Pizzanın Yanına Ne Gider?
    timer
    5 dk

    Menüler

    Pizzanın Yanına Ne Gider?

    Pizza yemeye karar verdin ancak yanında ne yiyeceğini mi düşünüyorsun? Pizza yanında ne yenir diye düşünmeye son! En güzel pizza eşlikçil...

    Devamı

    Popeyes® ile Bu Çeşitlilik Halis mi?
    timer
    5 dk

    Menüler

    Popeyes® ile Bu Çeşitlilik Halis mi...

    Popeyes®'ın leziz menüleri ve ağızda dağılan tavuklarını görüp "bu lezzet halis mi?" demen çok normal! Peki, "halis mi," ne demek, biliyo...

    Devamı

    Burger King®'in İnanılmaz Whopper®'ı: Plant Based Whopper®
    timer
    2 dk

    Menüler

    Burger King®'in İnanılmaz Whopper®'...

    Burger King®'in efsane Whopper®'ı şimdi Plant Based! Gelin bu benzersiz lezzeti birlikte inceleyelim!

    Devamı

    Ailecek İzlenecek En İyi 10 Film
    timer
    6 dk

    Trend & Eğlence

    Ailecek İzlenecek En İyi 10 Film

    Ailecek film izleme aktivitelerinde tercih edilebilecek en iyi aile filmlerini Burger King® keyfiyle birleştirdik bir liste oluşturduk! F...

    Devamı

    En İyi Bilim Kurgu Filmleri
    timer
    8 dk

    Trend & Eğlence

    En İyi Bilim Kurgu Filmleri

    Uzay maceralarından distopik dünyalara, Tıkla Gelsin® Blog'da en iyi 20 bilim kurgu filmi hakkında detaylı incelemeler ve öneriler seni b...

    Devamı