• Ana Sayfa
  • >
  • Blog
  • >
  • Menüler
  • >
  • En İyi Popeyes® Menüleri
  • En İyi Popeyes® Menüleri
  • En İyi Popeyes® Menüleri
  • En İyi Popeyes® Menüleri

  • 4 Dakika Okuma Süresi
  • En İyi Popeyes® Menüleri

    12 saat boyunca eşsiz bir baharat harmanıyla marine edilen, çıtır çıtır ve sıcacık bir tavuk keyfine ne dersin? Cevabın evetse, Popeyes®’ın birbirinden lezzetli menülerine hayır demen çok zor!

    Evde hazırladığın ızgara ve haşlanmış tavuk yemeklerinin klasik ve alışılmış lezzetlerinden sıkıldın mı? Seni yemek hazırlama zahmetinden kurtaracak hızlı ve lezzetli tavuk menüleri arıyorsan, Popeyes® doğru adres. Birbirinden lezzetli, çıtır çıtır, büyük ve ekonomik menüleriyle Popeyes®, aklındaki “Bugün ne yesem?” sorusunu ortadan kaldırmak için birebir! 

    Zorlu bir iş günündeki öğle molasında, sınav stresiyle boğuştuğun kritik anlarda, kendini ödüllendirmek istediğinde, sevdiklerinle geçirdiğin keyifli bir akşamda ya da canın ne zaman isterse… Elini her attığında çıtır çıtır tavuk lezzetiyle geri dönmesi seni de mutlu etmez mi? Tek kişilik menülerden dört kişilik kovalara kadar pek çok alternatif sunan Popeyes® ile enfes çıtır tavuk lezzeti sadece bir tık uzağında! 

    2'li Maxi Ekonomix Menü

    2'li Maxi Ekonomix Menü

    2'li Maxi Ekonomix Menü, arkadaşınla film gecesi yapacağın bir gün için ideal. Bütçeyi zorlamayan enfes lezzetler, arkadaş sohbetiyle birleşince tadına doyulmaz hale geliyor. 2 adet sandviç, 8'li Dip'n Chicken, 8'li Nuggets, 2 adet orta boy patates kızartması ve 2 adet kutu içecekle 2’li Maxi Ekonomix Menü film veya dizi keyfine hiç olmadığı kadar lezzet katmaya geliyor.

    Sen de 2'li Maxi Ekonomix Menü'yle mutluluğu paylaş!

    2 Kişilik Sandviçli Kova Menü

    2 Kişilik Sandviçli Kova Menü

    Öğlen yemeğinde ne yesem diye düşünme, iştah kabartan 2 Kişilik Sandviçli Kova Menü, hem seni hem de arkadaşını “Ne yesek?” derdinden kurtarmaya geliyor. 2 adet Tavukburger, bir kova dolusu çıtır tavuk ve altın standartlarındaki incecik patateslerle buluşuyor. Geleneksel tavuk lezzetini otantik tatlarla birleştiren Popeyes®, hızlı ve sıcacık lezzetiyle ağız sulandırıyor. 2 Kişilik Sandviçli Kova Menü, fast food keyfine varmak istediğin günlerde sevdiklerinle paylaşman için son derece ideal.

    "Canın 2 Kişilik Sandviçli Kova Menü çektiyse tıkla, gelsin!"

    Tıkla Gelsin® Özel Maxi XL Menü

    Tıklagelsin® Özel Maxi XL Menü

    Evet; nerede olduğun fark etmeksizin çıtır çıtır tavuk lezzetine canın istediği anda ulaşabilmek her zaman için cazip bir fikir. Öyleyse Tıklagelsin® Özel Maxi XL Menü’ye de mutlaka bir şans vermelisin! Popchicken burger, 2 adet kanat, 4'lü Nugget, orta boy sıcacık patates ve buz gibi kutu içecekle Tıklagelsin®'e özel bu kampanyalı menü, acıktığın her an parmağının ucunda. Bu lezzetli menünün tadını ister tek başına ister arkadaşlarınla doyasıya çıkarabilirsin.

    "Tıkla Gelsin'e Özel Maxi XL Menü'yle tavuğa doy!" 

    Popeyes® Öğrenci Menüsü

    Popeyes® Öğrenci Menüsü

    Dersler çok mu yoğun? Sınavlar mı yaklaşıyor? Hepsi geçer, fakat acıkmak baki. Popeyes® Öğrenci Menüsü tam da böyle anlarda hayat kurtarıyor. Miden kazındıysa hiç vakit kaybetme ve enerjin iyice düşmeden sen de kendine bir Popeyes® Öğrenci Menüsü söyle! Eşsiz çıtır tavuk lezzeti, bu avantajlı menüde lavaşla bir araya geliyor. Yanında da 4'lü soğan halkası, 4'lü Dip'n Chicken, orta boy patates kızartması ve kutu içecek yer alıyor. Yurtta, okulda, evde veya dışarıda Popeyes® lezzetleri her zaman seninle! 

    Karnım doysun, param da cebime kalsın diyorsan Popeyes® Öğrenci Menüsü tam aradığın yemek!

    4 Kişilik Doyuran Kova

    4 Kişilik Doyuran Kova

    Arkadaşlarla veya aileyle evde yayıla yayıla, güle oynaya vakit geçirmenin rahatlığı bir başka oluyor; değil mi? Öyleyse tüm sevdiklerini çağır, yemek işini de dert etme! 4 Kişilik Doyuran Kova rahatlıkla hepinize yeter. Bir anda masayı donatacağın 4 adet Tavukburger, 8'li Nuggets, 4'lü Dip'n Chicken, mega boy çıtır patates kızartması, 1 litre buz gibi içecek ve seçeceğin 2 adet sosla ev davetlerinin yıldızı sen olacaksın!

    "Ev toplanmalarının yıldızı 4 Kişilik Doyuran Kova sizi yarı yolda bırakmayacak."

    Evde, işte veya okulda aklın her daim Popeyes®’ta ise tıkla, gelsin! Altın standartlarındaki patatesler, buz gibi içecekler, doyurucu sandviçler ve benzersiz tavuk lezzetiyle günün bir anda güzelleşsin!

    Paylaş

    İlginizi çekebilecek içerikler

    Çıtır Patates Tarifi
    timer
    2 dk

    Tarifler

    Çıtır Patates Tarifi

    Elinde doğru bir tarif varsa evde lezzetli bir çıtır patates yapmak çok kolay! Senin için hazırladığımız çıtır patates tarifi içeriğimiz ...

    Devamı

    En İyi Ücretsiz Oyunlar (2023)
    timer
    8 dk

    Menüler

    En İyi Ücretsiz Oyunlar (2023)

    Popeyes®'ın katkılarıyla hazırlanan bu içerikte birbirinden güzel ücretsiz oyunlar var! Blogu ziyaret et, oyunları incele, eğlenceye bugü...

    Devamı

    Tarafını Seç: Pizza mı, Pide mi?
    timer
    4 dk

    Trend & Eğlence

    Tarafını Seç: Pizza mı, Pide mi?

    İtalyan mutfağından pizza mı, yoksa Türk mutfağından pide mi? Birbirine oldukça benzeyen ama bir o kadar da farklı bu yemekleri kıyasladı...

    Devamı

    Tıkla Gelsin®'den Kalabalık Gruplara Özel Teklifler
    timer
    4 dk

    Menüler

    Tıkla Gelsin®'den Kalabalık Gruplar...

    Sevgi de, yemek de paylaştıkça güzel! Tıkla Gelsin® kalabalık gruplara özel teklifleriyle hem sizi hem de sevdiklerinizi doyurmaya geliyo...

    Devamı

    En İyi Komedi Filmleri
    timer
    10 dk

    Trend & Eğlence

    En İyi Komedi Filmleri

    Kahkahaya boğulmak için en komik yerli ve yabancı komedi filmleri listesine göz at! Tıkla Gelsin® Blog'da sana en uygun komedi filmini se...

    Devamı