• Ana Sayfa
  • >
  • Blog
  • >
  • Menüler
  • >
  • Popeyes® Maxi Menülerle Oyun Key..
  • Popeyes® Maxi Menülerle Oyun Keyfini Maksimuma Çıkar
  • Popeyes® Maxi Menülerle Oyun Keyfini Maksimuma Çıkar
  • Popeyes® Maxi Menülerle Oyun Keyfini Maksimuma Çıkar

  • 2 Dakika Okuma Süresi
  • Popeyes® Maxi Menülerle Oyun Keyfini Maksimuma Çıkar

    Oyunla geçen saatler eğlenceli olduğu kadar iştah açıcı da. Bir de bu anlara eşlik eden çıtır çıtır Popeyes® lezzeti yok mu; insanın canına can, HP’sine HP katıp oyunun keyfini zirveye taşımaya yetiyor. 12 saat boyunca eşsiz baharatlarla harmanlanan Popeyes®’ın sıcacık tavukları ile çekişmeli oyun saatlerine sen de lezzet kat!

    Yine durmaksızın oyun oynadığın o günlerde misin? Çevrim içi veya kutu oyunlarının yarattığı eğlenceli atmosferin dört bir yanını sardığını buradan bile görür gibiyiz! Bu güzel ortamı bırakıp saatlerini mutfakta harcamak istemezsin öyle değil mi? Seni yemek hazırlama zahmetinden kurtarırken oyun keyfine de ara vermeyecek enfes fikirlerimiz var! Heyecan ve eğlenceyle geçen o güzel saatlerin keyfini nefis mi nefis Popeyes® menüleriyle ikiye katlayabilirsin!

    Tavuğa Doymayanlara Özel Maxi Doyuran Menü

    Maxi Doyuran Menü

    Oyuna hız kesmeden devam ederken doyasıya çıtır tavuk yiyebilmen için Maxi Doyuran Menü bir tık uzağında. Nefis mi nefis tavuk burger, acılı çıtır tavuk kanat, 3'lü nugget, 4'lü soğan halkası, orta boy patates kızartması ve kutu içecekle doymaya hazır mısın? Tıkla gelsin®, Maxi Doyuran Menü’yle oyun keyfi yarım kalmasın!

    Popchicken'lı Maxi XL Menü

    Maxi XL Menü

    Oyunun en çekişmeli anındaysan ve tek tıkla doymak istiyorsan, Maxi Popchicken Menü tam sana göre! 1 adet Popchicken, 2'li kanat, 4'lü nuggets, orta boy patates kızartması ve kutu içecekle oyun keyfi bir başka güzel! Canın çektiyse durma, Maxi XL Menü’yle çıtır tavuk kızartması kapına gelsin!

    Uygun Fiyata Doyuran Maxi Ekonomix Menü

    Maxi Ekonomix Menü

    Oyun saatleri, Popeyes® Maxi Menü kalorisini dert etmek için çok değerli! Üstelik bütçeyi zorlamayan enfes lezzetlerle oyun saatlerini şendirmenin de tam zamanı! Nasıl mı? Elbette ki Maxi Ekonomix Menü’yle. Hadi, sen de uygun fiyata Poppy sandviç, 4’lü nuggets, 4’lü Dip’n Chicken, küçük boy patates kızartması, seçeceğin 2 adet sos ve kutu içeceğin tadını çıkar. Tıkla gelsin® ile hem karnın doysun hem paran cebinde kalsın!

    Paylaşmayı Sevenler için 2’li Maxi Menü

    2’li Maxi Menü

    Popeyes® 2’li Maxi Menü hem seni hem de arkadaşını mutfağa girmekten kurtarıyor. 2 adet sandviç, 8'lü nuggets, 8'li Dip'n Chicken, iki orta boy patates kızartması ve 2 adet kutu içecekle oyun keyfiniz hiç bölünmeden devam ediyor. Tıkla gelsin®, 2’li Maxi Menü’yle mutluluk paylaştıkça çoğalsın! 

    Takımını Desteklemenin En Lezzetli Yolu: Maxi Taraftar Menüleri

    Maxi Taraftar Menüleri

    Sen de tutkulu bir Beşiktaş taraftarı mısın? Hem çıtır çıtır tavuk lezzetine doymak hem de takımına destek vermek istiyorsan Popeyes® taraftar menülerini kaçırma! Tıkla Gelsin®’in Popeyes® Beşiktaş menüsü ile hem sen hem takımın kazansın! Taraftar demişken, şampiyonluk kupasını gururla kaldıran Trabzonspor’u unutmak olmaz. Popeyes® Trabzonspor menüsü ile hem galibiyetin tadını çıkar hem de takımına destek ol!

    Söz konusu futbol olunca ezeli iki rakibi es geçmek mümkün değil. Karnını doyururken Galatasaray’a destek vermeye ne dersin? İşte, Popeyes® Galatasaray menüsü seni bekliyor! Ah, pardon sen doğuştan Fenerbahçeli misin? Öyleyse çıtır tavuk ve patates kızartması lezzetiyle oyun keyfini ikiye katlarken, takımına Popeyes® Fenerbahçe menüsü ile destek verebilirsin!

    Uygun Fiyata Doyuran Lezzet: 4 Kişilik Doyuran Kova

    Maxi Doyuran Menü

    İster elini her attığında seni çıtır çıtır tavuk bagetlerine ulaştıracak kova menüleri tercih et, istersen de nefis sandviçleri keşfet. Popeyes® ile altın sarısı pateteslerden doyurucu sandviçlere, çıtır tavuklardan nefis soslara kadar tüm lezzetleri içeren 4 Kişilik Doyuran Kova yalnızca bir tık uzağında. Öyleyse hiç durma, tıkla gelsin!

    Popeyes®’ın tadına doyulmaz lezzetlerini keşfetmek için sakın geç kalma! Tıkla Gelsin® uygulaması sayesinde oyun saatlerine lezzet katacak birbirinden nefis ve çıtır menüleri hemen sipariş verebilirsin!

    Paylaş

    İlginizi çekebilecek içerikler

    Pizzanın Yanına Ne Gider?
    timer
    5 dk

    Menüler

    Pizzanın Yanına Ne Gider?

    Pizza yemeye karar verdin ancak yanında ne yiyeceğini mi düşünüyorsun? Pizza yanında ne yenir diye düşünmeye son! En güzel pizza eşlikçil...

    Devamı

    Türkiye'nin En İyi Trekking Rotaları
    timer
    4 dk

    Trend & Eğlence

    Türkiye'nin En İyi Trekking Rotalar...

    Doğayla iç içe olmak isteyenleri cezbedecek trekking alanları ve yürüyüş yolları yazımıza davetlisiniz! Gelin, en iyi trekking rotalarını...

    Devamı

    Soğuk Sandviç Rehberi
    timer
    3 dk

    Tarifler

    Soğuk Sandviç Rehberi

    Elinde doğru bir tarif varsa evde leziz bir soğuk sandviç yapmak çok kolay! Senin için hazırladığımız sandviç tarifi içeriğimiz rehberin ...

    Devamı

    En İyi Komedi Filmleri
    timer
    10 dk

    Trend & Eğlence

    En İyi Komedi Filmleri

    Kahkahaya boğulmak için en komik yerli ve yabancı komedi filmleri listesine göz at! Tıkla Gelsin® Blog'da sana en uygun komedi filmini se...

    Devamı

    Tıkla Gelsin® Burger King® Dosyası
    timer
    4 dk

    Menüler

    Tıkla Gelsin® Burger King® Dosyası

    Efsane Whopper®'ın adresi Burger King®'i enine boyuna inceledik. Burger King®'in kuruluşu ve menülerini incelediğimiz bu yazımız iştahını...

    Devamı