• Ana Sayfa
  • >
  • Blog
  • >
  • Trend & Eğlence
  • >
  • Fast Food Markalarıyla İlgili Bi..
  • Fast Food Markalarıyla İlgili Bilmediğin 6 Şey
  • Fast Food Markalarıyla İlgili Bilmediğin 6 Şey
  • Fast Food Markalarıyla İlgili Bilmediğin 6 Şey

  • 2 Dakika Okuma Süresi
  • Fast Food Markalarıyla İlgili Bilmediğin 6 Şey

    Bu dosyamızda Subway®, Arby's®, Burger King®, Popeyes® ve Sbarro® markalarına ait bilinmeyen gerçekleri açıklığa kavuşturuyoruz! Şaşırmaya hazır mısın?

    Hızlı servis sektöründe faaliyet gösteren gıda markalarına dair pek çok şey biliyoruz. Lezzetleri, içerikleri, nerede şubelerinin olduğu, hatta belki de tarihleri ve kuruluşlarına dair öne çıkan detaylar… Peki, ya bilmediklerimiz? Bugün senin için derinlemesine bir araştırma yaptık ve yemek siparişi verirken sabırsızlandığın o nefis markalara dair bilinmeyen 6 gerçeği bir araya topladık. İşte o konu başlıkları:

    Subway® Bütün Siyah Zeytinlerini Elle Topluyor! 

    Subway® Tavuk Fileto Sandvi

    Biz siyah zeytini Tavuk Fileto Sandviç®’e çok yakıştırıyoruz! Sandviçlerin vazgeçilmez eşlikçisi siyah zeytinler, Subway® için de kırmızı çizgi olacak ki marka, sandviçlerinde kullandığı tüm siyah zeytinleri dalından düşmeden tek tek elle topluyor! O kadar çok ürün varken bunu başarmak ve aynı çizgiyi korumak ciddi bir disiplin gerektiriyor olsa gerek! Zaten işlerini çok ciddiye aldıkları, Tavuk Fileto Sandviç®’in lezzetinden de belli!

    Dünyanın En Uzun Arby's® Curly Fries'ı Tam 38 İnç! 

    Arby's® Curly Fries

    Arby’s® Curly Fries lezzeti çok sayıda kızartma sevenin kalbini kazanmış durumda. Peki, bu konuda da ilginç bir bilgimiz var desek? Arby’s® markasının kıvır kıvır şekli ve enfes tadıyla sevilen ürünü Curly Fries, halihazırda dünya genelinde biliniyor ve çokça seviliyor. Dünya çapındaki en uzun Arby’s® Curly Fries ise tam 38 inç ölçüsünde! Kıvır kıvır şekillerin o denli büyük olduğunu bir düşünsene! İnsanın cidden canı çekiyor. Senin de canın Curly Fries ziyafeti çektiyse, linke bekleniyorsun!

    Burger King® 1998'de Solak Whopper®'ı Müşterilerinin Beğenisine Sundu!

    Whopper®

    Burger King® bugün olduğu gibi yıllar önce de yine adından sıkça söz ettirecek sayısız hamle yapıyordu. Sol elini kullanarak yemek yiyenler için Whopper® efsanesini özel olarak üretmek de bunlardan biri. Evet, doğru okudun! Solak kullanıcıların rahat yiyebilmesi için üretilen Whopper® burger, o zamanlar Burger King®’in mizah ve yaratıcılığını gösteren esprili bir gündem konusu olmuştu. Hangi elini kullandığına takılmayan bir Whopper® arıyorsan, aradığın şey bizde!

    Popeyes®'ın adı Temel Reis'ten Esinlenilmemiş!

    Popeyes® Tıkla Gelsin® Özel Maxi XL Menü

    Herkes isim benzerliğinden dolayı en az bir kez bunu aklından geçirmiştir ancak sevilen lezzet aktörü Popeyes®’ın adı, küçüklüğümüzün yıldız çizgi filmi Temel Reis’ten ilham alınarak bulunmamış. İlk kurulduğunda adı “On the Run Chicken” olan şirketin adı, sonradan çocuk tüketici kitlesine odaklı bir yaklaşımla Popeyes® olarak değiştirilmiş. O zaman hazır bahsetmişken, içindeki büyümeyen çocuğu şımartmak için Popeyes® Tıkla Gelsin® Özel Maxi XL Menü’yü hemen sepetine ekle!

    Pentagon'da Sbarro® Şubeleri Mevcut! 

    Sbarro®

    Sbarro® şubelerinin dünya genelinde uzanmadığı yer yok! Pentagon da bunlardan biri! Pentagon personelinin de birbirinden lezzetli Sbarro® ürünlerine ulaşabiliyor olması her kimin fikriyse kendisini ciddi ciddi tebrik etmek gerekiyor! Sizce de bu hareket Pentagon personelinin çalışma motivasyonu için büyük bir adım olmamış mı? Neyse ki Sbarro®'nun tadına varmak için Pentagon'da olmana gerek yok. Nerede olursan ol, linke tıkla gelsin!

    Arby® Diye Biri Yok! 

    Arby® Ete Doyuran Teklif

    Türkçe’ye “Arby’nin” şeklinde çevrilen Arby’s® adı pek çok kişinin gözünde gerçek bir isim olarak düşünülse de esasında böyle biri gerçekte yok! İki kardeş tarafından kurulan markaya bu onların isimlerinin baş harfleri vermiş. Rafael Kardeşler yani “Rafael Brothers” olarak bilinen kurucuların baş harflerinden türetilen bu isim sizce de çok hoş değil mi? Hoşluk demişken, hele bir de iki kişilik enfes Ete Doyuran Teklif® menüleri var ki reddedebileceğimiz türden değil! Markaya adını veren iki kardeşten esinlenerek sana yapacağımız öneri, iki kişilik Ete Doyuran Teklif! Öyleyse şimdi, doyasıya yeme vakti! 

    Paylaş

    İlginizi çekebilecek içerikler

    Mükemmel Bir Ev Partisi için Öneriler
    timer
    3 dk

    Menüler

    Mükemmel Bir Ev Partisi için Öneril...

    Mükemmel bir ev partisi vermek mi istiyorsun ve yardıma mı ihtiyacın var? Senin için buradayız! Sana özel menülerimize ve parti önerileri...

    Devamı

    Ailecek İzlenecek En İyi 10 Film
    timer
    6 dk

    Trend & Eğlence

    Ailecek İzlenecek En İyi 10 Film

    Ailecek film izleme aktivitelerinde tercih edilebilecek en iyi aile filmlerini Burger King® keyfiyle birleştirdik bir liste oluşturduk! F...

    Devamı

    Leziz Nugget Tarifleri
    timer
    5 dk

    Tarifler

    Leziz Nugget Tarifleri

    Lezzet dolu bir yolculuk için hazır mısınız? Tıkla Gelsin® Blog'da evde, hazır ve airfryer için üç farklı nugget tarifi seni bekliyor!

    Devamı

    Tıkla Gelsin®’den Online Gezebileceğin Müzeler
    timer
    9 dk

    Trend & Eğlence

    Tıkla Gelsin®’den Online Gezebilece...

    Evden çıkmadan dünyanın en güzel müzelerini keşfet! Tıkla Gelsin® Blog'da sanal müze turları ve online sergiler hakkında bilgi edin, ev k...

    Devamı

    Tencerede Sufle Tarifi
    timer
    3 dk

    Tarifler

    Tencerede Sufle Tarifi

    Tıkla Gelsin®'in tencerede sufle tarifiyle evde sufle yapımı artık çok kolay! Sen de sufle tarifi yazımızı ziyaret edip ev konforunda lez...

    Devamı