• Ana Sayfa
  • >
  • Blog
  • >
  • Trend & Eğlence
  • >
  • Acıktıran Sahneler: Filmlerde Fa..
  • Acıktıran Sahneler: Filmlerde Fast Food
  • Acıktıran Sahneler: Filmlerde Fast Food
  • Acıktıran Sahneler: Filmlerde Fast Food

  • 3 Dakika Okuma Süresi
  • Acıktıran Sahneler: Filmlerde Fast Food

    Daha önce de mutlaka, lezzetli bir hamburger veya iştah kabartan bir pizza sahnesi görüp mutfağın yolunu tutmuş ya da hızlıca bir sipariş vermişsindir. Peki, acıktıran sahneleriyle akıllara kazınan bazı filmlere göz atmaya ne dersin?

    Film keyfinin en büyük eşlikçileri, elbette birbirinden lezzetli fast food yemekler! Öyle ki günün heyecanla beklediğin tek anı, televizyonun ya da bilgisayarın başında sevdiğin lezzetlerin tadını çıkarırken film izlemek olabilir. Hatta bu uğurda bazı arkadaşlarınla buluşmayı bile ertelemiş olma ihtimalin yüksek! Peki, sen de yemek yerken izlenecek filmleri şöyle iştah kabartan sahnelere sahip olanlardan mı seçiyorsun? Öyleyse efsanevi yemek sahneleri ile film kültüründe benzersiz bir yere sahip olan bu filmleri keyifle izleyeceksin! 

    Pembe Panter (2006) - Hamburger Sahnesi

    Fransız polis müfettişi Jacques Clouseau etrafında ilerleyen Pembe Panter serisi, birbirinden komik sahneleri ile komedi film tutkunlarının favorileri arasında yer alıyor. Pembe Panter’i pek çok kişinin yıllardır değişmeyen favorisi haline getiren sahnelerden biri de hamburger sahnesi!

    Rahatlıkla söylenebilir ki, hamburger istemek hiç bu kadar zor olmamıştı! Çünkü filmde “I would like to buy a hamburger (Hamburger almak istiyorum)” cümlesi, Steve Martin tarafından asla doğru tekrarlanamıyor. Bu sahneyi izlediğinde kahkahalara boğulabilir ve tabii ki hemen lezzetli bir hamburger yemek isteyebilirsin!

    Burger King®'in imzası Double Whopper® ile sen de hamburgere yeniden aşık olacaksın!

    Saturday Night Fever (1977) - Pizza Sahnesi

    Sadece yemek konulu filmlerde değil, farklı türlerdeki pek çok filmde de iştah açıcı bir pizza sahnesine rastlamış olabilirsin! Eğer o an sen de film keyfine pizzayla eşlik ediyorsan şanslı sayılırsın. Aksi takdirde filmi durdurup telefonundan hızlı bir sipariş vermen gerekebilir. Bilirsin, pizzanın bir anda akla düşmek gibi bir huyu vardır!

    Vizyona girdiği günden bu yana pek çok kişinin favorisi olan Saturday Night Fever filmi de bir pizza sahnesiyle başlıyor. Kahramanımız Tony Manero, yani John Travolta, bir pizzacıdan iki dilim pizza alıyor. İki dilimi üst üste koymasıyla pizza yerken kendinden geçenlere eşsiz bir yeme stili sunan Tony Manero, daha ilk dakikadan iştahları kabartıyor. Bu arada, filmde John Travolta’ya pizza sunan kişinin kendisinin kız kardeşi olduğunu biliyor muydun? 

    Canın pizza çekmişken Sbarro®'dan bir Orta Boy Pepperoni sipariş etmeye ne dersin?

    Pulp Fiction (1994) - 5 Dolarlık Milkshake

    Tüm zamanların en iyi filmleri arasında yedinci sırada yer alan Pulp Fiction, her yönüyle efsaneler arasına yazılmış durumda! Öyle ki filmde Vincent Vega ile sahte bir randevu için buluşan Mia Wallace’ın içtiği 5 dolarlık milkshake sahnesi bile bugün hala film tutkunlarının hafızasında. Bunda filmle ilgili poster ve görsel çalışmaların çoğunlukla Mia’nın milkshake içtiği sahneden yapılmasının da büyük bir payı var!

    Filmde hem Mia hem de Vincent 5 dolarlık vanilyalı milkshake’i çok lezzetli buluyor. Üstelik o anda Jack Rabbit Slim's isimli restorandalar. Jack Rabbit Slim’s restoranı ise içecek ve yiyecek keyfinin dansla harmanlandığı eşsiz bir mekan!

    Biz seni oraya götüremeyiz ama sana Burger King®'den bir Vanilyalı Milkshake getirebiliriz!

    Little Miss Sunshine (2006) - Çıtır Tavuk Sahnesi

    Çıtır tavuğu görmeyi geç, aklına düştüğünde bile canı çekenlerden misin? Öyleyse Little Miss Sunshine filmindeki çıtır tavuk sahnesi ile kendini hızlıca bir sipariş verirken bulabilirsin! Üstelik hem tek başına hem de filmdeki gibi ailenle veya arkadaşlarınla çıtır tavuklu eşsiz bir akşam yemeği planlayabilirsin.

    Popeyes®'ın 2 Kişilik Kanat Kova Menüsü ile benzer bir akşam yemeği mümkün!

    Iron Man (2008) - Cheeseburger Sahnesi

    Ekranda iştahla yenilen bir cheeseburger gördüğünde senin de aklın başından gidiyor mu? Eğer Iron Man izlediysen, bunu “dahi milyoner” Tony Stark’ın cheeseburger yediği sahnede de yaşamış olabilirsin. Cebinden çıkardığı cheeseburger ile fast food’un pratiklik avantajını somut bir şekilde kanıtlayan Tony Stark, bu sahnede izleyenlerin iştahını kabartmayı başarıyor.

    Tony Stark'ın bayılacağı Amerikan hamburgeri Big King® bir tık uzağında!

    Film keyfini birbirinden leziz fast food menüleri ile tamamlamak istersen, hemen Tıkla Gelsin®’den sipariş oluşturabilirsin. Yemeğini dakikalar içinde teslim alarak film keyfine ara vermeden devam edebilirsin!

    Paylaş

    İlginizi çekebilecek içerikler

    Ranch Sos Nasıl Yapılır, Neyle Yenir?
    timer
    3 dk

    Tarifler

    Ranch Sos Nasıl Yapılır, Neyle Yeni...

    Elinde doğru bir tarif varsa evde lezzetli bir ranch sos yapmak çok kolay! Senin için hazırladığımız ranch sos tarifi içeriğimiz rehberin...

    Devamı

    Çıtır Patates Tarifi
    timer
    2 dk

    Tarifler

    Çıtır Patates Tarifi

    Elinde doğru bir tarif varsa evde lezzetli bir çıtır patates yapmak çok kolay! Senin için hazırladığımız çıtır patates tarifi içeriğimiz ...

    Devamı

    Formula 1 Pilotlarının En Sevdiği Yemekler
    timer
    11 dk

    Trend & Eğlence

    Formula 1 Pilotlarının En Sevdiği Y...

    Hız tutkunu F1 pilotlarının favori lezzetleri neler? Tıkla Gelsin® Blog'da favori pilotuna dair eğlenceli bilgiler seni bekliyor!

    Devamı

    Türk Mutfağında Dönerin Yolculuğu
    timer
    3 dk

    Trend & Eğlence

    Türk Mutfağında Dönerin Yolculuğu

    Türk mutfağının imza yemeklerinden olan dönerin tarihini biliyor musun? Döner ile ilgili bilmediklerini konuşacağımız bu içeriğimize mutl...

    Devamı

    İstanbul'da Gezilecek 12 Yer
    timer
    7 dk

    Trend & Eğlence

    İstanbul'da Gezilecek 12 Yer

    Senin için hazırlanan İstanbul rehberi ile İstanbul'un en iyi müzeleri ve doğal güzellikleri elinin altında! İstanbul gezisi planlarken T...

    Devamı